Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

TENA ProSkin Mosdató krém 500 ml

2 605 Ft
25127551
Nincs készleten

TENA ProSkin Mosdatókrém

500 ml

Leöblítést nem igénylő, víz nélkül használató mosdatókrém a mindennapi pelenkacseréhez vagy a teljes test megtiszításához

Ikonlista, az ikonok magyarázatával az, ami a weboldalon fenn van, pl: https://bit.ly/39xZVhy

"Fordítsa el a pumpát a nyíl irányában jobbra (Start állás), majd nyomja a szükséges mennyiséget a kezébe vagy a TENA ProSkin mosdatókesztyűre. Gyengéden masszírozza be, majd törölje át az érintett bőrfelületet ügyelve arra, hogy a szennyeződést teljesen eltávolítsa és a genitáliáknál elölről haladjon hátrafelé. A terméket nem szükséges leöblíteni, szappan és víz nélkül használandó!

Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó. A felbontást követően 12 hónapon belőle használja fel. "

"Szappan és víz nélkül használható, leöblítést nem igénylő mosdatókérm, amely könnyedés és kényelmesen adagolható a pumpás kiszerelésnek köszönhetően, akár egy kézzel is.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Használja a TENA ProSKin mosdatókesztyűvel vagy TENA ProSkin puha törlőkendővel kiegészítve. "

A TENA Bőrápoló termékek kozmetikumok.

https://www.tena.hu/gondoskodas-szeretteinkrol/termekek/borapolas-es-tisztalkodas/tisztitokendok-es-vedokremek/tena-proskin-pumpas-mosdatokrem

TENA ProSkin Mosdatókrém, amely szappan és víz néllkül is használható. Ajánlott ágyban fekvő vagy mozgásában korlátozott betegek mosdatásához a TENA ProSKin Puha törlőkendővel vagy a TENA ProSkin bélelt mosdatókesztyűvel kiegészítéve.

"A TENA ProSkin termékeit kifejezetten az inkontinenciának kitett, idős bőr megóvására fejlesztették ki. Használatukkal megfelelően gondoskodhat szerettei

sérülékeny bőréről és annak természetes egészségéről.

Három egyszerű lépéssel Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy hozzátartozója komfortosan érezhesse magát.

1. Szárazon tartás: mindig az inkontinencia súlyosságának megfelelő légeteresztő terméket használjon.

2. Tisztítás: Minden pelenkacsere alkalmával tisztítsa meg a bőrt a TENA ProSkin, kifejezetten inkontinenciaellátáshoz kifejleszetett termékeivel.

3. Védelem: A sérülékeny, idős bőr extra védelmet igényel. A pelenkacserét mindig védőkrém használatával fejezze be.

A vizes-szappanos mosdatást kiváltó, kíméletes termék megvédi és hidratálja a sérülékeny, idős bőrt. Kényelmesen használható termék, amely nem igényel vizes leöblítést. A TENA ProSkin mosdatókrém az inkontinenciatermékek cseréje során, illetve a teljes testfelület megtisztítására használható. Az ápoló hatású, bőrgyógyászatilag tesztelt krém elősegíti a bőr természetes pH-egyensúlyának fenntartását, friss illata pedig segít a kellemetlen szagok megelőzésében."


Gyógyászati segédeszköz.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

 

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is