16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

TENA Silhouette Normal M 12x

8 380 Ft
25126166
+

TENA Silhouette Normal Inkontinencia-fehérnemű nőknek M

12 db/csomag

Női fehérnemű-pelenkanadrág középsúlyos vizelettartási probléma esetére, alacsony derékrésszel.

Termék-hossz/Csípőbőség

(cm) 75 cm – 100 cm"

880 ml

1-3 csepp: enyhe vizeletcsepegés, vizeletszivárgás (max. 350ml) 4-5 csepp: középsúlyos vizeletvesztés (350-900 ml) 5-8 csepp: súlyos vizeletvesztés (900ml felett)

Ikonlista, az ikonok magyarázatával az, ami a weboldalon fenn van, pl: https://tinyurl.com/2wvrejwd

A TENA Silhouette Normal inkontinencia-fehérnemű  pelenkanadrág egyszerűen használható termék. Vegye fel úgy mint egy hagyományos fehérneműt,  levételkor használja az oldalvarrásokat, amelyeket könnyen szét lehet tépni az eltávolításhoz. Használat után helyezze a hulladékba. Védje bőrét a TENA ProSkin bőrápoló termékcsaláddal! "

A TENA Silhouette Normal pelenkanadrág alacsony derékrészzel mikrorugalmas anyagból készül, mely követi a test vonalát, így tökéletesen kényelmes és biztonságos. Nőies mintájának köszönhetően éppen olyan, akár egy hagyományos alsónemű. Megbízható nedvszívó magja gyorsan magába zárja a közepes mennyiségű folyadékot, és véd a kellemetlen szagok kialakulása ellen, így hihetetlenül diszkrét.

A TENA Silhouette Lady Pants pelenkanadrágok gyógyászati segédeszközök, orvostechnikai eszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

https://www.tena.hu/tenalady/termekek/fehernemu-pelenkanadrag-noknek/tena-silhouette-normal

Női fehérnemű-pelenkanadrág középsúlyos inkontinencia esetére, diszkrét mintázattal.

A TENA Silhouette Normal pelenkanadrág kifejezetten nők számára készült, közepsúlyos inkontiencia esetére. Alacsony derékrésszel és elegáns mintázattal, megjelenésében olyan akár egy hagyományos fehérnemű. Mikrorugalmas anyagból készült, megbízható nedvszívó magja gyorsan magába zárja a folyadékot, és véd a kellemetlen szagok kialakulása ellen, így hihetetlenül diszkrét.

Gyógyászati segédeszköz.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is