Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Tasectan 500 mg kapszula 15 db

2 475 Ft
35020687
+
Hatását 12 órán belül fejti ki.
A készítményt alkotó zselatin-tannát nem alakul át a gyomorban és a nyálkahártyát védő filmet létrehozva csökkenti a hasmenéses epizódok gyakoriságát és tartamát.
Az orvostechnikai eszköz felnőttek számára kapszula, gyermekgyógyászati alkalmazásra pedig por alakban kerül forgalomba.
Összetétel: zselatin-tannát.

Adagolás:
Felnőttek: 1-2 kapszula 4-6 óránként a tünetek megszűnéséig.
A kapszulát vízzel kell bevenni.

Figyelmeztetések:
A készítmény használata előtt orvossal történő konzultáció nem szükséges. Azonban súlyos vagy tartósan fennálló tünetek előfordulásakor – különösen 3 éves kor alatti gyermekek és idősek esetében – az orvossal történő konzultáció tanácsolt.
3 éves kor alatti gyermekek hasmenése esetén, főként egyéb tünetek fennállásakor a gyermekorvossal történő egyeztetés ajánlott.
Bőséges folyadékbevitel és az általános hasmenés kezelésére szolgáló diétás szabályok betartása javasolt. (Szájon át történő folyadék-pótlás)
Bár mellékhatások nem ismertek, a készítmény alkalmazása terhesség és szoptatás első hónapjai során nem javasolt. A készítmény alkalmazása előtt minden esetben konzultáljon orvossal.
Forduljon orvoshoz, ha a bélfal irritáció vagy a hasmenés nem szűnik meg.
A csomagoláson található lejárati dátumot követően ne használja az orvostechnikai eszközt.
Ne vegye be a kapszulát, ha a buborékfólia nyitott vagy sérült, illetve a port, ha a tasak nyitott vagy sérült. Szobahőmérsékleten, hőtől védve tárolandó. Nem fagyasztható.
Az orvostechnikai eszköz gyermekektől elzárva tartandó.

Ellenjavallatok és mellékhatások:
Zselatin tannát vagy a készítmény egyéb összetevőjével szembeni ismert túlérzékenység esetén a tasectan alkalmazása ellenjavallt.

Csomagolás:
15 db 500 mg-os kapszula buborékfóliában.

Forgalmazó: ELVA Pharma s.r.o., Dr Janského 599, 252 28 Cernosice, Csehország
Forgalmazó helyi képviselete: ELVA Pharma Kft, Kabay János u. 5/4., 4440 Tiszavasvári.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Ajánlott termékek

Cralex 125 mg tabletta 60 db Akció 22%
2 369 Ft 1 850 Ft