Új jelszó kérése

Szülinapozzunk együtt!

 

Szülinapozzunk együtt! Mikulás napján már 4. születésnapját ünnepli az Internetpatika, ennek alkalmából pedig Önt is meglepjük!

 

Ha november 18. és december 13. között az Internetpatika webáruházban minimum 7.000 Ft felett vásárol, automatikusan részt vesz nyereményjátékunkon!

 

Sorsolás: 2015.december 19.

 

A részvétel feltételeiről a játékszabályzatban olvashat.

 

FŐDÍJ:

 

1 db kétéjszakás hétvége 2 fő részére reggelivel és egy Sunday Brunch meghívással a Continental Hotel Budapest**** Superior jóvoltából.

 

TOVÁBBI NYEREMÉNYEK:

 

- 2 db Sunday Brunch meghívás 2 fő részére Wellness használattal a Continental Hotel Budapest****Superior jóvoltából.

 

Continental Hotel Budapest****Superior – egy ékszer a város szívében! www.continentalhotelbudapest.hu

continental hotel budapest

 


 

- 2 db arckonzultáció + Image Signature Lift arckezelés és 2db arckonzultáció + Nelly de Vuyst arckezelés a Royal Clinics felajánlásával.

 

A Royal Clinics orvos-esztétikai központban a kozmetikai terápia, a bőrgyógyászat és a plasztika különleges együttműködése valósul meg, biztosítva a bőr különböző mélységben történő kezelését.

 

Royal Clinics - Az Ön bőre, a mi felelősségünk! www.royalclinics.hu

 

royal clinics

 


 

- 1 db nővarázsolás profi sminkkel, frizurával (mosást, festést, hajvágást nem tartalmaz) - 2 féle frizurával, kb. 50 kattintásnyi fotóval, kétféle öltözetben, különböző hátterekkel, kiegészítőkkel, 3 db retusált kép, sok hasznos tanács, egy kötetlen, csajos önbizalom növelő 2-3 órás program a Nővarázsoló Műhely felajánlásával.

 

Nővarázsoló Műhely - Nővarázsolás és számos testet-lelket szépítő szolgáltatás egy helyen! www.novarazsolomuhely.hu

 

nővarázs

 


 

- 10db Ziaja Kakaóvajas ajándékcsomag (Ziaja testápoló 400ml, Ziaja Kakaóvaj tusfürdő 500ml, Ziaja Kakaóvajas kézkrém 80ml) a Superio Kft. felajánlásával.

 

Ziaja – természetes kozmetikumok Lengyelországból!

A ZIAJA termékek a legjobb minőségű, természetes összetevőket tartalmazzák, a legújabb technológia alapján készülnek, formuláit nem tesztelik állatokon, megfelelő PH egyensúlyúak.

 

ziaja ajandek

 


 

- 4db Emibo Argán Selyem hajápoló ajándékcsomag (sampon, balzsam és hajolaj) a Emibo felajánlásával.

 

Emibo Argan Selyem termékcsalád – a haj szépségéért! 100% ban bio natural alapanyagúak, tömény Argan Selyemolajtartalmuk miatt nem okoznak bőrirritációt. A sampon a fejbőr normál pH értékét visszaállitja, a hajhagymák megerősödnek, új hajszálak képződnek a korpásodás megszünik. A balzsam a hajszálakat hidratálja, erősiti, a haj visszanyeri természetes fényét, könnyen fésülhetővé válik.

 

emibio_ajandek

 


 

- 4db Gyógyító Titkok kézműves kozmetikai szépségcsomag (szappan, haj és körömápoló, testápoló, krémdezodor) a Gyógyító Titkok felajánlásával.

A Kézműves által faragott fadoboz már magában is értékes és szép, benne a Gyógyító Titkok natúrkozmetikumaival pedig egyenesen csodás.

 

gyogyito titkok

 


 

- 5 db Frizura & Szépség ajándékcsomag szépségápolási termékekkel a www.frizuraszepseg.hu felajánlásával.

 

www.frizuraszepseg.hu online magazin –Szépítkezzünk együtt!

Szépségápolás, egészség, wellness, sport és divat egy helyen az Ön testi-lelki megszépülésért!

www.frizuraszepseg.hu

 

frizuraszépség

 


 

- 5db Shibu ajándékcsomag (Shibu és Carnivit Max kapszula) a Gradines felajánlásával.

 

A Shiitake gombát a távol-keleti országokban, Japánban és Kínában õsidõk óta fogyasztják. A Shiitake gombából extrahált, dúsított hatóanyagú SHIBU kapszula kitűnő gyógyhatású készítmény. Búzacsírával kombinálva különleges élettani hatást fejt ki.

Shibu – Az immunrendszer erősítésére!

A Carnivit Max kapszula, a szív és a keringési rendszer egészséges működésének fenntartására szolgáló gyógyhatású készítmény.

Carnivit Max – A szív vitaminja.

 

shibu ajandek

 


 

- 10 db Szabadság Szerelem című CD az Örökség zenekar felajánlásával. A 15 új dalt tartalmazó CD több zenei stílust ötvöz a magyar népzene melódiáival, elemeivel.

 

Örökség zenekar – népi dallamok modern zenei köntösben! www.azorokseg.hu

örökség zenekar

 


 

- 4db natúrkozmetikum-készítő tanfolyam a Natúrpolc szervezésében 50% kedvezménnyel.

 

Natúrpolc tanfolyam - "Kínálatunk a természet ajándéka. Éljen környezettudatosan, vegyszerek és káros mellékhatások nélkül."

 

naturpolc ajandek

 

 

Játsszon velünk a nyereményekért!