Új jelszó kérése


SZEMÖLCS ELLENI KRÉM BYE WART 15ml

SZEMÖLCS ELLENI KRÉM BYE WART 15ml
3 455 Ft
A  krém szemölcs ellen különböző típusú szemölcsök kezelésére alkalmas. A krém különböző módon fejti ki hatását, melyet természetes hatóanyagainak köszönhet. Egyik fontos összetevője a dimetikon, mely védőréteget képez a szemölcsön, puhává és rugalmassá teszi a bőrt, és elősegíti, hogy a krémben lévő különböző illóolaj összetevők a lehető leghatékonyabban fejtsék ki hatásukat. Ezek az illóolajok szabályozzák a bőr nedvességtartalmát, csökkentik a fertőzés okozta bőrirritációt, tisztító és fertőtlenítő hatásúak.
 • Elősegítik a jó vérellátást, serkentik a bőr regenerációját és gátolják a sebhelyek kialakulását.

  A krém szemölcs ellen különböző típusú szemölcsök kezelésére alkalmas. A krém különböző módon fejti ki hatását, melyet természetes hatóanyagainak köszönhet. Egyik fontos összetevője a dimetikon, mely védőréteget képez a szemölcsön, puhává és rugalmassá teszi a bőrt, és elősegíti, hogy a krémben lévő különböző illóolaj összetevők a lehető leghatékonyabban fejtsék ki hatásukat. Ezek az illóolajok szabályozzák a bőr nedvességtartalmát, csökkentik a fertőzés okozta bőrirritációt, tisztító és fertőtlenítő hatásúak. Elősegítik a jó vérellátást, serkentik a bőr regenerációját és gátolják a sebhelyek kialakulását.

  Használata napi 3 alkalommal javasolt, a szemölcs teljes eltűnéséig. A krémet be kell maszírozni a bőrbe, és hagyni kell felszívódni.

  A krém már 3 éves kor felett alkalmazható. A krém helyes használata mellett semmilyen mellékhatás nem ismert.
  A kezelés fájdalommentes.

  Orvostechnikai eszköz

  Kiszerelés: 15 ml
  Gyártó: ATP AG, Svájc
 • Vonalkód 
  8712804018236
  Vonalkód
  8712804018236
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25012806