16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

SZAFI FREE HAJDINÁS PISKÓTA LISZTKEVERÉK 1000 G

3 284 Ft
25127064
+

GLUTÉNMENTES, TEJMENTES, TOJÁSMENTES, MAGLISZTMENTES, ZSÍRSZEGÉNY, VEGÁN)

A lisztkeverékből gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, maglisztmentes, kukoricamentes, burgonyamentes, rizsmentes, hozzáadott cukortól mentes(1) hozzáadott olajtól mentes piskóta készíthető.

A termékeinkhez nem használunk állati eredetű termékeket, ezért szennyeződéstől mentesen garantáltan vegán a Szafi Free termékcsalád. 

Próbálja ki a többi Szafi Free termékünket is (palacsinta, kenyér, nokedli stb.)

 

Összetevők: Gluténmentes lisztek (hajdinaliszt, kölesliszt, cirokliszt), tápióka keményítő, rost (útifűmaghéjliszt) térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), só

Átlagos tápérték

100g lisztkeverékben

Energia

1449 kJ (342 kcal)

Zsír:

1,1 g

 - amelyből telített zsírsavak

0,5 g

Szénhidrát:

71,4 g

 - amelyből cukrok (1)

1,6 g

Rost

6,3 g

Fehérje

8,5 g

0,2 g

(1): Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Az adatok tájékoztató jellegűek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piskóta recept (18 cm-es tortához)

Hozzávalók:

·  250 g Szafi Free Világos piskóta lisztkeverék

·  180 g langyos víz

·  40 g frissen facsart 100%-os citromlé

·  70 g por eritrit - vagy ennek megfelelő bármilyen porállagú édesítő/cukor

Elkészítés:

·  Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, fújjunk ki egy tortaformát diéta szerinti olajjal.

·  Egy tálba mérjük ki a vizet, majd a citromlevet ezután adjuk hozzá a por állagú édesítőt/cukrot, és alaposan keverjük el.

·  Végül adjuk hozzá a piskóta lisztkeveréket, és kézi habverővel gyors mozdulatokkal keverjük krémesre, majd öntsük a formába a sűrű krémet.

·  Előmelegített sütőbe 180 fokon kb. 20-23 percig süssük alsó-felső sütési funkción. 

·  Rácson hagyjuk kihűlni, majd vágjuk ketté, és töltsük meg a kedvenc tortakrémünkkel, végül tegyük pár órát hűtőbe.

Megjegyzés:

Aki porcukorral készíti, annak kb. 50 g porcukor is elegendő, mivel az eritrit édesítő ereje gyengébb.

Nagyobb tepsiben készítve, ill. más édesítővel változhat a sütési idő, ezért javasoljuk a tűpróbát!

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is