Új jelszó kérése
Fő kategória >Lábápolás >Tyúkszemírtók, szemölcseltávolítók

Sorrend:

AQUA VÉREHULLÓ FECSKEFŰ KRÉM 90 ml
A népi gyógyászatban szemölcsök, májfoltok kezelésére használt vérehulló fecskefű kivonatát tartalmazza. 
497 Ft
COLUMBUS TYÚKSZEMÍRTÓ 1 db
A termék használatával megszabadulhatunk a fájdalmas és kellemetlen tyúkszem, bőrkeményedés, szemölcs okozta fájdalmaktól. 
409 Ft
SZEMÖLCS ELLENI KRÉM BYE WART 15ml
A  krém szemölcs ellen különböző típusú szemölcsök kezelésére alkalmas. A krém különböző módon fejti ki hatását, melyet természetes hatóanyagainak köszönhet. Egyik fontos összetevője a dimetikon, mely védőréteget képez a szemölcsön, puhává és rugalmassá teszi a bőrt, és elősegíti, hogy a krémben lévő különböző illóolaj összetevők a lehető leghatékonyabban fejtsék ki hatásukat. Ezek az illóolajok szabályozzák a bőr nedvességtartalmát, csökkentik a fertőzés okozta bőrirritációt, tisztító és fer... 
3 455 Ft
DR.IMMUN VÉREHULLATÓ FECSKEFŰ KIVONAT 30 ml
Különösen alkalmas szemölcsös (verruca vulgaris) és tyúkszemes (calvus pedis) bőr ápolására. 
1 705 Ft
KERALIT TYÚKSZEMÍRTÓ 10 ml
A Keralit brkeményedés, tyúkszem felpuhítására, eltávolítására szolgáló készítmény. 
838 Ft
CARNATION TYÚKSZEMTAPASZ 5g
CARNATION TYÚKSZEMTAPASZ 5g 
669 Ft
GERANI FECSKEFÜ CSEPPEK 20 ml
A szemölcsöt illetve a tyúkszemet alapos lemosás és szárítás után vattás végű pálcika segítségével ecseteljük. 
1 577 Ft
CARNATION SZEMÖLCSFAGYASZTÓ SPRAY 50ml
Gyors és hatékony kezelés a szemölcsök eltávolítására. Azonnal elfagyasztja a kezelt szemölcsöt, a mellé adott eldobható applikátorokon kívül nem igényel más eszközt (tapaszt, krémet stb.) az eljárás során. 4 éves kor feletti gyermekek esetében is használható. A használati útmutató gondos tanulmányozása mellett otthoni kezelésre biztonságosan alkalmazható. 
3 817 Ft
EGAVER ECSETELŐ 10 ml
A kézen, lábfejen, térden vagy arcon megjelenő és gyorsan szaporodó érdes felszínű, kemény tapintású, bőrszínű, fényes, lapos formában megjelenő hámváltozások, azaz szemölcsök kezelésére. 
2 207 Ft
CARNATION TYÚKSZEMIRTÓ FOLYADÉK 10ml
A tyúkszemtapaszokhoz hasonlóan kényelmes a folyadék alkalmazása, melyet az applikátorral kell a kezelendő területre felvinni. 
1 190 Ft
HANSAPLAST TYÚKSZEMTAPASZ 8db
A bőr több rétegből áll. A legkülső réteg védi a mélyebben fekvő, érzékenyebb bőrrétegeket. Ha a bőr tartósan nyomásnak, vagy szorításnak lesz kitéve (pl. szűk cipő) a bőrréteg megvastagszik és bőrkeményedés alakul ki. 
876 Ft

Sorrend: