Új jelszó kérése

MEGÉRKEZETT A DÁN NUPO AZ INTERNETPATIKÁBA!

 

TÖRTÉNELEM


A Nupo cég története és termékeinek gyártása 1981-ben kezdődött Dániában.
A Nupo szó az angol „Nutritional Powder” (magyarul: tápanyagpor) kifejezésből megalkotott mozaikszó, ami a vállalat - azóta is - legfontosabb termékére a “Nupo Diet Shake” termékekre utal, mivel a termékek por alakban elérhető, testtömeg-szabályozás céljára szolgáló teljes napi étrendet helyettesítő élelmiszerek, amelyek 3 héten keresztül alkalmazhatóak úgy, hogy ez idő alatt a teljes napi étrendet kiváltják.

 

NUPO Diet Shake termékek a kezdetekben

 

A TITOK

A Nupo Diet Shake termékek megfelelő mennyiséget tartalmaznak a szervezet számára szükséges alapvető tápanyagokból (tápanyag különösen: vitaminok és ásványianyagok), azonban energia tartalmuk nagyon alacsony, így biztosítják a hatékony és biztonságos súlycsökkentést, mivel a szervezet megfelelő mennyiségű tápanyaghoz (fehérjéhez, élelmi rosthoz, vitaminhoz, ásványianyaghoz) jut a diéta alatt, azonban a bevitt energia mennyisége lecsökkentésre kerül.
A Nupo termékek így nem „csodaszerek” csak speciális tápanyag tartalmú élelmiszerek.

NUPO Diet Shake termékek 2018-ban.

 

MÚLT ÉS JELEN

A Nupo termékek folyamatos klinikai tesztelése és 1981-es megalkotása okán a NUPO Diet Shake termékek a világ egyik legrégebbi és legjobban dokumentált nagyon alacsony energia tartalmú diétájának minősülnek. (A nagyon alacsony kalória tartalmú diéta angol megnevezése: Very Low Calorie Diet, amely kifejezés kezdő betűi alkotják a Nupo Diet termékeken feltüntetett VLCD kifejezést.)


KLINIKAILAG TESZTELT

1981-ben történt megalkotása óta a Nupo Diet Shake termékek hatékonyságát és biztonságosságát több, mint 35 klinikai tanulmány keretében vizsgáltak és igazolták (a tanulmányok magyar nyelvű kivonata a www.nupo.hu weboldalon tekinthető meg, a “Klinkai tesztek” menüpont alatt).

 

HASZNÁLAT

A termékek alkalmazása és a Nupoval végzett diéta nagyon egyszerű. Legfeljebb három héten keresztül fogyassz napi 6 adag Nupo Diet Shake terméket. Az ízeket teljesen szabadon kombinálhatod, a diéta elvégezhető egyetlen ízzel, de akár mind a hattal is!
A termékeket 3 dl vízzel vagy tejjel kell összerázni majd ezt követően fogyaszthatók.
(A leves esetében a felrázást követően a folyadék melegítése szükséges.) Fontos a Nupoval végzett diéta alatti megfelelő folyadékot fogyasztás, legalább napi 2-3 liter,
amibe nem számít bele a termékek elkészítéséhez szükséges folyadék mennyiség!
Bővebb információért kérjük a használati utasítás elolvasását.

NEM ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

A NUPO Diéta biztonságos súlycsökkentő hatásának köszönhetően a Dán Környezet és Élelmiszer Minisztérium a NUPO Diet Shake termékeket, mint testtömeg-szabályozás céljára szolgáló teljes napi étrendet helyettesítő élelmiszereket ismerte el, amely alapján a NUPO Diet termékek alkalmazhatóak az összes napi étkezés kiváltására, legfeljebb három héten keresztül.

MAGYAR HÍRESSÉG

Büszkén jelentjük be, hogy miután kipróbálta termékeinket az ismert szépségtanácsadó Takács Nóra örömmel vállalta el a Nupo magyarországi márkanagykövetének szerepét. Nóri a termékek teszteléséről egy videót is készített, ami az alábbi linken érhető el:
https://www.youtube.com/watch?v=3Eq34WA4eTc

BŐVÜLŐ KÍNÁLAT

NUPO - ONE MEAL termékek

 

A NUPO Diet Shake termékek piacra lépése óta a Nupo több termékcsaládot is megalkotott, amelyek célja a diéta utáni testsúly megtartásának segítése, így ma már a naponta egy-egy, diéta alatti főétkezés kiváltására is alkalmas ONE MEAL termékcsalád, az edzések utáni fehérjeforrásként funkcionáló fehérjeszeletek, és a hozzáadott vitamint tartalmazó természetes alapanyagokból készülő Nupo LIFE termékek is elérhetőek a Nupo kínálatában!

NUPO LIFE - Málnás&Céklás zabszelet goji bogyóval és datolyával

 

Valamennyi Nupo termék most kedvezményes áron érhető el az Internetpatika kínálatában! Próbáld ki őket, amíg tart az akció!