Új jelszó kérése

Babavárás?

Tervezz előre! Ferulant-babavárás  

 

 

Mi a teendő, ha egy pár babát szeretne?

Vajon melyek az első lépések?

 

Az eljövendő közös élet megtervezése mellett minden terhességre készülő párnak ajánlott, elmenni vizsgálatokra, szűrésekre, különösképp igaz ez azokra, akiknek családjában már előfordult nehezített fogamzás, vagy ezt valamilyen negatívan befolyásoló betegség. Érdemes tehát mindkét félnek egy alapos orvosi vizsgálatot végezni.

 

Minden esetben maga az orvos fogja ajánlani a szükséges vizsgálatokat, amelyek általában a következők lehetnek:

 • belgyógyászati állapotfelmérés
  (családi anamnézis felvétele, rizikófaktorok feltérképezése),
 • életmód (dohányzás, alkohol, kábítószer, gyógyszerek, fizikai megterhelés, helytelen táplálkozás,
  túl sok edzés stb.),
 • vérvétel (nagylabor),
 • vércukor- és inzulinszintrezisztencia-vizsgálat (cukorbetegség vagy arra hajlamosító tényezők kiszűrése),
 • pajzsmirigy-TSH-vizsgálat,
 • D-vitamin-szintmérés,
 • emlőultrahang,
 • nőgyógyászati szűrés,
 • EKG.


Ha a próbálkozásokat továbbra sem koronázza siker, mind a női, mind pedig a férfi tagnak érdemes egészségügyi vizsgálat alá vetnie magát.
12 hónap próbálkozás után érdemes felkeresni egy endokrinológust, mert a fogamzás késlekedésének hormonális okai is lehetnek.
A nők esetében rendkívül fontos a hormonvizsgálat, mivel a hormonok szabályozzák a méh felkészítését is az embrió befogadására.
A férfiaknál az esetek 30–40%-ában a hímivarsejteket és a férfi nemi hormont, a tesztoszteront termelő herék nem megfelelő működése vezethet meddőséghez. Ami még szükséges lehet, az a spermiumvizsgálat, ahol felmérik a spermiumok egészségét, épségét, mennyiségét és mozgásképességét. Ha esetleg úgy adódna, hogy éppen a férfinál áll fenn az egészségügyi probléma, érdemes kivizsgáltatni, vajon mi a helyzet a spermiumszámmal. Ha kimutatható a csökkenés, illetve a vizsgálat során egyéb problémákra is fény derül, nem szabad elcsüggedni.

 

Szerencsére rengeteg természetes gyógymód áll a párok rendelkezésére, többek között itt van a Ferulant, mely egy gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény.
Ennek  eredményességét – vagyis a férfi megtermékenyítőképességre gyakorolt hatását – Czeizel Endre orvosgenetikus irányításával
végzett kutatások igazolják. A Ferulant alkalmazása a klinikai vizsgálatok során 51%-kal növelte a spermiumok számát és
37%-kal fokozta spontán mozgékonyságukat.

Az eddigi vizsgálatok alapján tudjuk, hogy egy férfi másodpercenként akár 1500 spermiumot képes termelni, ám hónapokig is eltarthat, amire ezek termékenyek lesznek. Ez a termelődéstől a megtermékenyítőkészség kialakulásáig terjedő ciklus körülbelül két és fél, három hónapig tart. Az egészséges spermiumok termelődését fokozni lehet rendszeres testmozgással, a stressz csökkentésével, egészséges táplálkozással és speciálisan férfiaknak kifejlesztett vitaminok fogyasztásával, olyanokkal, mint amilyen a Ferulant is.

A készítmény a férfi megtermékenyítőképesség támogatására, a spermakép javító hatására szolgál babavárás esetén. Elsősorban olyan férfiaknak javallott, akik tudatosan készülnek a gyermekvállalásra és már régóta próbálkoznak a gyermeknemzéssel, ám erre valamilyen (nem szervi eredetű problémára visszavezethető) oknál fogva nem került sor.
A Ferulant kizárólag természetes összetevőkből álló, a hormonrendszer harmonizálására ajánlott, gyógyhatású készítmény. Szedésével javuló spermakép érhető el, akár már három hónap alatt. Elősegíti az egészséges, mozgékony spermiumok számának növekedését.

 

Annak érdekében, hogy minél több párnak születhessen
egészséges babája, most akciós áron kínáljuk a
Ferulantot, ingyenes kiszállítással
!

 

Vásárolj most 4 dobozt, és dobozonként 1000 Ft-ot, vagyis összesen 4000 Ft-ot spórolhattok!

(Az ajánlat kizárólag akkor él, ha a 4 darabos összecsomagolást választjátok!)