16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Felicia Bio Barnarizs spagetti gluténmentes tészta 250 g

2 008 Ft
25127304
Nincs készleten

100 % BIO Gluténmentes Összetevők: barnarizsliszt*, ivóvíz *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik Megfelel az EVG 834/2007-es szabványnak Nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagot

Teljes kiőrlésű barnarizs tészta, amely kifejezetten lágy és könnyű ízével ideális köret bármilyen feltét mellé. A Felicia Bio tésztacsalád az olasz Molino Andriani családi specialitása. Gluténmentes termékeiket szakértelemmel és szenvedéllyel készítik, kiváló minőségű alapanyagaikat nagy gondossággal válogatják és kíméletesen dolgozzák fel. Ennek köszönhető ez a különleges, 100%-ban Bio, gluténmentes szortiment. OGYÉI notifikációs szám: K/200/2015.

Fogyasztása az egész család számára változatos lehet, értékes tápanyagokat tartalmaz. Különböző szószos ételek vagy hideg tésztasaláta kiválóan elkészíthető belőle.

tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve

származási hely: Olaszország

Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is