Új jelszó kérése


Gyógyszertároló doboz-házipatika

Gyógyszertároló doboz-házipatika
 • Gyógyszertároló doboz-házipatika
1 990 Ft1990

Egy jól összeállított és megfelelően karbantartott házi patika, különösen, ha kisbaba van otthon, nagy segítség. Vészhelyzetben fontos lehet, hogy minden kéznél van, éjszaka pedig nem kell ügyeletes gyógyszertár után kutatni a városban.

 • Kisebb sérülések ellátásához tartsunk steril gézlapot, pólyát többféle méretben, leukoplasztot, sebfertőtlenítőt, sebtapaszt. Mindezt fém dobozban, könnyen elérhető helyen, ollóval együtt tároljuk. Készítsünk össze mindent előre, mert bajban kevésbé tudunk gondolkodni. Rovarcsípésekre, égések kezelésére való készítményeket is szerezzünk be. Legyen mindig legalább két lázmérő otthon, hogy ha az egyik valamiért elromlik, legyen tartalék.

   

  Jó, ha tartunk a házi patikában köhögéscsillapító szirupot, orrcseppet, gyógyteákat, hasmenést csillapító szert, kisbabáknak puffadás és hasfájás elleni cseppeket, teákat, illetve bármit, amit a gyereknek rendszeresen szednie kell. A folyamatosan szedett készítményekből mindig tartsunk otthon valamennyi tartalékot, mert ezek gyakran a legrosszabbkor fogynak el, vagy csúsznak ki a kezünkből, és törnek össze.

 • ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25126667
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.