Új Jelszó Kérése

Kategóriák

Fizetési megoldás

SimpleIswari Nyers zúzott kakaó bab BIO 250 g

Iswari Nyers zúzott kakaó bab BIO 250 g
2 619 Ft2619
Az Iswaritól származó kakaóbab az Ariba kakaófa termése. A kíméletes, alacsonyabb hőmérsékleten (pörkölés nélkül) való feldolgozásának köszönhetően összes tápanyagát megőrzi, amiért a kakaót az indiánok joggal az istenek táplálékának nevezték.
 • A kakaó jókedvre derít, az öröm és megelégedettség érzetét váltja ki, beleértve az afrodiziás hatást is. MAO (monoamin oxidáz inhibitorok) inhibitorokat is rejt, melyek lassítják az anandamid és további neurotranszmitterek lebontását és vérkeringésben tartását, miáltal lehetővé teszik a jókedv megőrzését.

  A kakaó antioxidánsokban leggazdagabb termés. Az antioxidánsok védenek minket a szennyezett környezetben, rossz táplálékban, természetes radioaktivitással keletkezett szabadgyökök hatásától. Ezek mennyiségét úgynevezett ORAC – egységekkel fejezzük ki. A kakaóban több mint 500, a mi antioxidánsokban gazdag áfonyánkban körülbelül 50 ORAC egység van. A kakaóban polifenolok , katechinek és epikatechinek formájában vannak jelen.

  A kakaó omega-6 telítetlen zsírsavat tartalmaz, amely azonban a csokoládéban pörköléssel elértéktelenedik, és ártalmas transzzsírsavakká alakul át.

  A kakaó számos ásványi anyagot és vitamint is tartalmaz. A magnézium, vas, kén, króm, mangán, cink és réz forrása.
 • Vonalkód 
  5602353904032
  Vonalkód
  5602353904032
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25126345
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.