Új Jelszó Kérése

Kategóriák

Fizetési megoldás

SimpleIswari Bio Reggeli keverék kendermagfehérje-lucuma 800g

Iswari Bio Reggeli keverék kendermagfehérje-lucuma 800g
4 976 Ft4976
Az Iswari reggeli keverékei azért egyedüliek, mert élő táplálékok („RAW”), mivel összetevőik feldolgozásakor a hőmérséklet sohasem haladta meg a 42 C-t. Így a tápanyag összetételük ugyanúgy teljes értékű, akárcsak az eredeti terményeké. Különlegesen jó minőségű élelmiszereket tartalmaznak.
 • Iswari Reggeli keverék nyers kakaó-lucuma
  Az Iswari keverékei kókuszcukorral enyhén édesítettek. A kókuszcukor nagyon ízletes, alacsony glikémiás indexű (GI=35), karamell színezetű, sok ásványi anyagot tartalmazó édesítőszer. A keverék sok lassan emészthető szacharidot tartalmaz, és így tartósan biztosítja az energiát anélkül, hogy a testet egészségtelen cukrokkal (glikémiás index kb. 40) túlterhelné. Az egyedülálló receptúrának köszönhetően a keverék nem csak valóban egészséges, hanem nagyon ízletes is. Összetevők: pohánka dara, őrölt aranylenmag, mandulaliszt, nyers kakaópor, lucuma, kókuszcukor
  Hajdina (Pohánka)

  Iswari Reggeli keverék maca - szeder - eper
  Az Iswari keverékei kókuszcukorral enyhén édesítettek. A kókuszcukor nagyon ízletes, alacsony glikémiás indexű (GI=35), karamell színezetű, sok ásványi anyagot tartalmazó édesítőszer. A keverék sok lassan emészthető szacharidot tartalmaz, és így tartósan biztosítja az energiát anélkül, hogy a testet egészségtelen cukrokkal (glikémiás index kb. 40) túlterhelné. Az egyedülálló receptúrának köszönhetően a keverék nem csak valóban egészséges, hanem nagyon ízletes is. Összetevők: pohánka dara, őrölt aranylenmag, mandulaliszt, maca, szeder, eper (fagyasztással szárított).

  Iswari Reggeli keverék zsenge árpa-banán-csíráztatott pohánka
  Az Iswari keverékei kókuszcukorral enyhén édesítettek. A kókuszcukor nagyon ízletes, alacsony glikémiás indexű (GI=35), karamell színezetű, sok ásványi anyagot tartalmazó édesítőszer. A keverék sok lassan emészthető szacharidot tartalmaz, és így tartósan biztosítja az energiát anélkül, hogy a testet egészségtelen cukrokkal (glikémiás index kb. 40) túlterhelné. Az egyedülálló receptúrának köszönhetően a keverék nem csak valóban egészséges, hanem nagyon ízletes is. Összetétel: bio pohánkadara, sikér nélküli, csíráztatott bio zabpehely, bio mandulaliszt, zsenge bio árpa, bio banánpor, csíráztatott bio pohánka, bio kókuszcukor. Nyomokban sikért tartalmazhat.

  Iswari Reggeli keverék kendermag fehérje-lucuma
  Az Iswari keverékei kókuszcukorral enyhén édesítettek. A kókuszcukor nagyon ízletes, alacsony glikémiás indexű (GI=35), karamell színezetű, sok ásványi anyagot tartalmazó édesítőszer. A keverék sok lassan emészthető szacharidot tartalmaz, és így tartósan biztosítja az energiát anélkül, hogy a testet egészségtelen cukrokkal (glikémiás index kb. 40) túlterhelné. Az egyedülálló receptúrának köszönhetően a keverék nem csak valóban egészséges, hanem nagyon ízletes is. Összetevők: hajdina (pohánka) dara, őrölt aranylenmag, mandulaliszt, kenderprotein, lucuma, kókuszcukor, mazsola, mazsolaszőlő
  Hajdina (Pohánka)
 • Vonalkód 
  5602353905886
  Vonalkód
  5602353905886
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25126341
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.