Új Jelszó Kérése

Fizetési megoldás

SimpleDIETPHARM FEROHEL 180 ml

DIETPHARM FEROHEL 180 ml
2 286 Ft2286
Szerves kötésű vas-biszglicinátot tartalmazó, málna ízű folyadék, gyermekeknek és felnőtteknek.
 • A szövetek oxigénellátását a véráram biztosítja. A vér vörösvérsejtjeinek szerepe kiemelkedő, mivel a hemoglobinjaink vasatomjai révén képesek megkötni és, ezáltal szállítani az oxigént. Egy felnőtt ember vaskészletének pedig minimum 60%-a a vörösvérsejtekben, a hemoglobinban található. A vasszegény táplálkozás következtében kialakuló vérszegénység a leggyakoribb kialakuló vérképzési zavar. A vérszegénységet gyakran a szervezet korlátozott vasfelszívó képessége vagy a vérzéses vasvesztés (pl.: menstruáció) magyarázza. A szervezet vashiánya esetén az oxigénellátás akadályozott, emiatt csökken az energiatermelés.
  A vas a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállításban és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, illetve az immunrendszer normál működéséhez.

  A vas természetben megtalálható forrásai főként a húsok, belsőségek (sertésmáj), tojás, paraj, sóska, póréhagyma. Az állati eredetű vas felszívódása nagyobb mértékű, mint a növényi eredetűeké.

  A FEROHEL étrend-kiegészítő készítményben található egyik legfontosabb nyomelem a vas, szerves kötésű vas-biszglicinát formájában van jelen, mely könnyebb felszívódást nyújt a szervezetnek, mint vas-szulfátok formájában.

  A FEROHEL vastartalma ideális:
  • minden életkorban
  • gyerekeknek
  • terhes, vagy menstruáló nőknek
  • sportolóknak
  • hiányos táplálkozás esetén (amennyiben természetes forrásokból nem fogyasztja el a megfelelő mennyiséget)

  A nők esetében különös odafigyelést igényel a vas megfelelő mennyiségének szinten tartása, mivel náluk fokozott vasszükséglet áll fenn serdülőkorban, aktív menstruációs időszakban, terhesség és szoptatás idején is. Csak külső bevitel révén kerülhet vas a szervezetbe. A FEROHEL ideális forma azok számára, akik nehezen nyelik le a különböző tabletta és kapszula formájában megtalálható készítményeket, málna ízesítése révén pedig kifejezetten ajánlott gyermekeknek.
 • Vonalkód 
  3858881241442
  Vonalkód
  3858881241442
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125896
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.