Új Jelszó Kérése

Fizetési megoldás

SimpleIswari Bio Búza por 125g

Iswari Bio Búza por 125g
2 566 Ft2566
A zsenge búza az úgynevezett zöld élelmiszerek közé tartozik, melyeknek nagyon sokoldalú kedvező hatása van az egészségünkre. A legfontosabbak közé tartozik az ellenálló képesség növelése, az emésztés és az egész emésztőrendszer működésének serkentése.
 • Lúgos ph-ja közömbösíti a helytelen táplálkozás miatt elsavasodott szervezetet. A zsenge búzában lévő klorofill és betakarotin kiváló antioxidáns.

  Az Iswari zsenge búzája mint finomra őrölt por az úgynevezett zöld élelmiszerek közé tartozik. Az egészségünkre kifejtett kedvező hatása még nincs teljesen tisztázva. Elsősorban kiváló hatása van az egész emésztőrendszerre. Rostanyag tartalma miatt javítja a bélmozgást, kedvezően befolyásolja úgy a hasmenést, mint a székrekedést, valamint a gyulladásos és fekélyes betegségek gyógyulását. Lúgos hatásával közömbösíti a helytelen táplálkozás (szacharidok, cukrok) miatt elsavasodott szervezetet, ami pl. gyomorégésben mutatkozik meg. A zsenge búza betakarotin, klorofill és számos enzim formájában kiváló forrása az antioxidánsoknak. Szintén bebizonyosodott, hogy betakarotin, klorofill és SOD (superoxid-diszmutáz) enzim tartalmának köszönhetően nagymértékben csökkenti a degeneratív és rákkeltő folyamatok veszélyét. A vitaminok közül a zsenge búza betakarotint (A-provitamin), B vitamin komplexet (B ,B, B3, B5, B8, B12), C-, E-, K-vitamint és zeaxantint (erős oxidáns hatású karotinoid) tartalmaz.
 • Vonalkód 
  5602353904131
  Vonalkód
  5602353904131
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125665
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.