Új jelszó kérése


NOR-OIL Lazacolaj gyermekeknek étrend-kiegészítő lágy zselatin rágókapszula 500mg 60db

NOR-OIL Lazacolaj gyermekeknek étrend-kiegészítő lágy zselatin rágókapszula 500mg 60db
4 055 Ft
A NOR-OIL Lazacolaj rágókapszula gyermekeknek terméket azon gyermekeknek ajánljuk, akik nem szeretik a halolaj ízét, nem hajlandók azt meginni, illetve már tudnak rágni, viszont még nem tudják lenyelni a kapszulát. Ez a rágókapszula finom, teljesen természetes alapanyagból készült citrus ízesítést kapott, mely minden korosztály ízlésének megfelel.
 • A lazacok tenyésztése és az olaj gyártásának teljes folyamata Norvégiában a Nordlaks lazacfarmon, magas minőségi követelmények között történik. A feldolgozásra kerülő lazac környezeti szennyeződésektől és egészségre káros anyagoktól mentes, ezért nincs szükség finomításra, hatóanyag pótlásra, vegyi kezelésre, vagy olyan eljárásra, mely akár több órán át keresztül tartó, 180-250 °C-ra történő hevítéssel jár együtt.
  A NOR-OIL lazacolaj alacsony hőfokon (max. 90 °C-on, azaz párolási hőmérséklete), max. 2 percig tartó eljárással kerül kinyerésre, ezért a halolaj stabil marad, megőrzi természetes hatóanyagait és nagyságrendekkel jobb felszívódást biztosít. Olyan, mint amikor FRISS LAZACOT fogyaszt!
  Az olaj extra frissességét a kihalászástól számított 75 percen belüli kinyeréssel érik el. Az olajhoz adott Super FreshTM természetes antioxidáns koncentrátum teszi a világ egyik legjobb minőségű, legfrissebb lazacolajává.


  Kiszerelés: 60db

  Összetevők: Lazacolaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz, aromák (narancs és citrom aroma), édesítőszer (steviol glikozid), antioxidánsok (tokoferol, rozmaring kivonatok)

  Adagolás: 2 db kapszula naponta

  Érzékszervi jellemzők:
  • szag: semleges, gyakorlatilag szagtalan.
  • minőség-megőrzési idő: a doboz alján.
  • tárolás: száraz, hűvös, sötét helyen célszerű tárolni. Tárolás során védeni kell a víztől, a fénytől, illetve a magas és a nagyon alacsony hőmérséklettől.

  Jellemzők: 1000 mg (2 kapszula)
  • Lazacolaj: 1000 mg
  Amiből:
  • EPA zsírsavak: 34 mg
  • DHA zsírsavak: 49 mg
  • DPA zsírsavak: 18 mg

  Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
  Gyermekek elől elzárva tartandó!
  Fogyasztása javasolt 3 éves kortól!
 • Vonalkód 
  5999885207053
  Vonalkód
  5999885207053
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125606