Új Jelszó Kérése

Fizetési megoldás

SimpleSpártai Koenzim Q10 kapszula 60 db

Spártai Koenzim Q10 kapszula 60 db
2 802 Ft2802
Segíti az immunrendszer és a szív optimális működését, kondíció- és teljesítőképesség-növelő, antioxidáns tápanyag. 30 éves kor fölött ajánlott a napi bevitel.
 • A koenzim Q10 a sejtek energiatermelésénél közreműködő enzim. Minden egyes sejtünkben megtalálható anyag, ami elengedhetetlen az emberi test biokémiai folyamatainak zavartalan működéséhez. Kb. 30 éves korig általában elegendő mennyiség termelődik a szervezetben, de ezen az életkoron túl termelődése lecsökken, esetleg le is áll. Ennek következtében a legjobban igénybe vett szöveteknél (szív-, ér-, ideg-, immunrendszer részei) hiánytünetek és működési zavar léphet fel. Ebből adódóan 30 éves kor felett rendkívül fontos lehet, de mindenképpen ajánlott koenzim Q10 rendszeres szedése (napi pótlása).
  A koenzim Q10 ráadásul antioxidáns tulajdonságú, és a szervezet ezt a tulajdonságát gyorsabban képes felhasználni, mint bármely más antioxidánsnak, mint például E-vitaminnak vagy C-vitaminnak.
  A koenzim Q10 növeli a kondíciót és a teljesítőképességet, ezért különösen ajánlott sportolóknak és fizikai munkát végzőknek, valamint szellemi leterheltség esetén. Továbbá segíti az immunrendszer és a szív optimális működését. A koenzim Q10-et időskori csodaszernek is nevezik.
  Már 2-3 heti szedés után látványos eredményt lehet elérni kondícióban és teljesítő képességben.

  Spártai szuper kapszulák
  A Spártai Vitaminok esetén nem csak a hatóanyagok 100% természetes eredetűek, hanem a kapszulák anyaga (természetes zselatin) és a csomósodást gátló anyag is (cellulóz, magnézium sztearát vagy rizsliszt). Így minden vitaminunk teljes mértékben szintetikus adalékmentes, károsanyag-mentes, 100% természetes eredetű készítmény.
  A tisztaság mellett arra is hangsúlyt fektettünk (a kapszulák méret- és formatervezésekor), hogy minden vitaminunk könnyen lenyelhető legyen. Továbbá a speciális kapszuláknak köszönhetően fogyasztás után nincs telítettség érzés, kellemetlen íz, szag vagy bármilyen kényelmetlen érzés, ami más készítményeknél előfordulhat.

  Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

  OÉTI notifikációs szám: 14495/2014
 • Vonalkód 
  5999563260141
  Vonalkód
  5999563260141
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125400
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.