Új Jelszó Kérése

Fizetési megoldás

SimpleSpártai Szuper Multi multivitamin 30 csomag

Spártai Szuper Multi multivitamin 30 csomag
6 059 Ft6059
Ingyenes szállítás:
A Spártai Szuper Multi multi-vitamin összeállítás megfelelő arányban tartalmazza egy fizikailag és/vagy szellemileg erősen igénybevett felnőtt számára szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. Rendkívül magas hatóanyag tartalma révén pozitív hatása már néhány nap elteltével érezhető.
 • A Spártai Szuper Multi egy minden tekintetben prémium kategóriás, nagydózisú multivitamin. Rendkívül nagy mennyiségű, 100% természetes eredetű aktív hatóanyagokat tartalmaz, 100% természetes eredetű, könnyen lenyelhető zselatinkapszulákban. Mivel a tervezés során kiemelten fontos volt a könnyű, kényelmes fogyasztás, ugyanakkor ragaszkodtunk a magas hatóanyag tartalomhoz, ezért nem préseltük bele a hatóanyagokat egy-két hatalmas kapszulába (pláne nem tablettába), hanem több, kicsi zselatinkapszulában osztottuk el a napi adagokat. A Spártai Szuper Multi termékünk 30 kis csomagot tartalmaz, melynek mindegyike 10db kapszulát foglal magába, ami egy napi adagnak felel meg.

  Mit tartalmaz egy doboz Spártai Szuper Multi multi-vitamin?
  Minden kis napi csomag tartalmaz:
  • 1db A&D vitamin kapszulát,
  • 1db B1-vitamin kapszulát,
  • 1db Szuper B-komplex kapszulát,
  • 2db Szuper C-vitamin 500 prémium kapszulát,
  • 1db E-vitamin 400 kapszulát,
  • 1db Multi Mineral ásványi anyag komplexet,
  • 1db Kalcium-Magnézium formulát,
  • 1db Lecitin kapszulát
  • 1db Omega-3 halolaj kapszulát.

  Egy napi csomag 32 féle aktív összetevőt tartalmaz, nagy mennyiségben, megfelelő arányban, az acerolától a csipkebogyón át a citrus bioflavonoidokig, az összes szükséges B-vitamintól a folsavon át minden szükséges ásványi anyagig, az alapvitaminoktól a lecitinen át az omega-3-ig.

  Kinek ajánljuk a Spártai Szuper Multi multi-vitamint?
  Ajánljuk sportolóknak, menedzsereknek, aktív életet élőknek, művészeknek, kisgyermekes anyukáknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, fárasztó életvitelt folytatóknak, aktív felsőoktatási hallgatóknak, alvásra, pihenésre kevés időt fordítóknak. Ha Te ilyen vagy, akkor ez a vitamin-összeállítás nem csupán megfelelő számodra, de 1 héten belül érezni fogod pozitív hatását erőnlétben, energiában, közérzetben, teljesítményben.

  A Spártai Szuper Multi fogyasztása:
  Mivel bizonyos vitaminok éhgyomorra való fogyasztáskor égető érzést okozhatnak, ezért célszerű közvetlenül valamelyik főétkezés után vagy az étkezés közben elfogyasztani. A legjobb, ha azzal az étkezéssel fogyasztod, amelyik tartalmaz némi zsiradékot is, ez javíthatja a hasznosulást.


  Spártai szuper kapszulák
  A Spártai Vitaminok esetén nem csak a hatóanyagok 100% természetes eredetűek, hanem a kapszulák anyaga (természetes zselatin) és a csomósodást gátló anyag is (cellulóz, magnézium sztearát vagy rizsliszt). Így minden vitaminunk teljes mértékben szintetikus adalékmentes, károsanyag-mentes, 100% természetes eredetű készítmény.
  A tisztaság mellett arra is hangsúlyt fektettünk (a kapszulák méret- és formatervezésekor), hogy minden vitaminunk könnyen lenyelhető legyen. Továbbá a speciális kapszuláknak köszönhetően fogyasztás után nincs telítettség érzés, kellemetlen íz, szag vagy bármilyen kényelmetlen érzés, ami más készítményeknél előfordulhat.
 • Vonalkód 
  5999563260158
  Vonalkód
  5999563260158
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125395
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.