Új jelszó kérése


Olive Oil fülcsepp 10ml

Olive Oil fülcsepp 10ml
1 946 Ft
Gyorsan és hatékonyan oldja fel a fülzsír okozta lerakódást. Természetes és fájdalommentes gyógymódot nyújt a problémára. Az időnként kellemetlen érzést okozó mechanikus fültisztítást felválthatja ezzel az új lehetőséggel. Rendszeres alkalmazásával megakadályozhatja a fülzsír újbóli lerakódását.
 • A leggyakoribb hiba, a vattás végű fültisztító pálca használatából adódik. A szakszerűtlen használatával a fülzsírt nem kitakarítjuk, hanem „betakarítjuk”. A gyermek szűk hallójáratának átmérője szinte azonos a vattás pálca végének átmérőjével és ezzel a fülzsírt könnyen a hallójárat mély részébe toljuk, ahonnan aztán nagyon nehéz kitisztítani. A külső hallójárat anatómiája ugyanis kedvező feltételeket teremet a fokozottan termelődő fülzsír lerakódására, ugyanis a középső részén szűkebb, és egy kanyarulat is van benne a dobhártya előtti szakaszon. A gyakori tisztítás ráadásul a hallójárat bőrében lévő fülzsír termelő mirigyeket fokozott termelésre ingerli, és a csúnya barna zsírréteg akár naponta újratermelődik.

  A vattás végű pálcával, csak a legkülső, fülkagylón lévő, szemmel látható fülzsírréteget szabad óvatosan eltávolítani. A mélyben lerakódó ott termelődő fülzsírt célszerű oliva olajat tartalmazó fülcsepp segítségével oldani. Rendszeres használata sem árt a hallójárat bőrének, nem ingerli a zsírtermelő mirigyeket, sőt megnyugtatja a külső hallójárat bőrét, mert védőréteget képez rajta.

  Az uszodai hallójárat-gyulladások megelőzésére is célszerű használni ezt a fülcseppet úgy, hogy a vízbe merülés előtt néhány cseppet javaslok a fülbe cseppenteni.

  Ha már kialakult a fülzsírdugó, akkor is javaslolt használni, mert naponta többször a fülbe csöpögetve képes feloldani a zsírdugót, és azt könnyebb fülmosással eltávolítani.

  A becseppentés után a fül bemenetébe vattát tegyünk, hogy felfogja a kifolyó olajos váladékot. A fültisztító pálca használata elsősorban a fülkagyló külső redőinek, illetve az orrbemenetnek és a köldök tisztítására alkalmas eszköz. Használatánál minden esetben az a fontos, hogy a gyermek ne rántsa el a fejét vagy lábával ne rugdalózzon, mert bármely hirtelen mozdulatnál bőrsérülést okozhatunk.

  Az olajos fülcseppet a vattás pálca végére is csepegtethetjük, a tisztítás bármely bőrfelületen elvégezhető. A tisztítás hatékonyságát javítja, sőt a sérülésektől is védelmet nyújt.
 • Vonalkód 
  5060076470645
  Vonalkód
  5060076470645
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25124857