Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

SOLV. Collagen + CoQ10 gumivitamin 60 db

7 820 Ft
25129636
+

Töltsd fel kollagén raktáraidat! Csak napi 2 finom gumivitamin!

Finom gyümölcs ízű gumivitamin, tele kollagén peptidekkel, Coenzime Q10-zel, C-vitaminnal és A-vitaminnal a fiatalos külsőért. 

Ráadásul: természetes red berry ízzel.

Mesterséges édesítőszertől mentes, egy csipetnyi természetes nádcukrot tartalmaz.

Mesterséges színezéktől mentes.

A belső "jóság", ami a gumivitaminban van: 

A kollagén a testünkben legnagyobb számban jelen lévő fehérje, a bőr egyik legfontosabb alkotórésze. Ahogy idősödünk, a kollagén-termelődés lassan csökken. Ez a folyamat már a 20-as éveinkben megkezdődik, ami először csak nagyon halvány, finom szarkalábakat okoz, majd ráncokat, ahogy veszít a bőr a feszességéből. A kollagén peptidek arról ismertek, hogy testünk könnyen be tudja fogadni. Tanulmányok bizonyítják, hogy a kollagén peptidek támogatják a természetes kollagén termelést, csökkentik a ráncokat és javítják a bőr rugalmasságát. Ez a gumivitamin marhakollagént tartalmaz. 

Q10 koenzim egy természetes antioxidáns, mely természetes módon jelen van bőrünkben, de sajnos szintje az idő előrehaladtával folyamatosan csökken. A sejteknek energiát szolgáltat, hogy jobban működjenek és fiatalok maradjanak. Q10 koenzim a kollagán és elasztin termelődést is támogatja, mely a fiatalos külső egyik fontos eleme. 

C-vitamin - számos más előnyös tulajdonságán kívül - a kollagén termelődést is támogatja. Antioxidáns hatásánál fogva felveszi a harcot az idő előtti öregedéssel és javítja a bőr általános állapotát. 

A-vitamin - a kollagén lebomlását akadályozza meg. A bőr fiatalos kinézetéhez az egyik legfontosabb vitamin. 

 

 

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is