Új jelszó kérése
Cégnév: Internetpatika Kft.
Cím: 1116 Budapest, Barázda utca 40. fszt. 6.
Telefon: +36-20/439-4366
E-mail: info [kukac] internetpatika.hu
Weboldal: http://www.internetpatika.hu
Áruház neve: Internetpatika
Adószám: 13407108-2-43
Cégjegyzék szám: 01-09-286017
Kapcsolattartó: Internetpatika vevőszolgálat /ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 8:00-16:00ig munkanapokon
Kapcsolattartó telefonszáma: +36-20/439-4366
Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] internetpatika.hu

Szállítási módok
» FOXPOST csomagautomaták
A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérje megrendelését bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheti a megrendelt terméket.

Amint megérkezik a csomag, a FOXPOST SMS-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel átveheti azt. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tud fizetni!
A csomagterminálok országszerte több mint 63 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondicionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.

Felhívjuk tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy az automatákban csak bankkártyás fizetési lehetőség biztosított! Kérjük megrendelésük leadásakor ezt vegyék figyelembe!
Az automatákba helyezhető maximális csomag mérete: 60 cm x 36 cm x 62 cm, maximális súlya :25 Kg. Az ettől nagyobb megrendeléseket legyenek kedvesek két külön megrendelésben leadni.

Vásárlási tájékoztatóért KLIKK IDE>>>

Megrendelés végösszegSzállítási költség
0 Ft6 999,99 Ft690 Ft
7 000 Ft Ingyenes!
foxpost_hu
» Pick Pack Pont szállítási mód (7000 Ft vásárlás felett INGYENES)
A Pick Pack Pont-ok frekventált helyeken megtalálható Relay és Inmedio hírlapüzletek, valamint kiemelt Mol, OMV, és AVIA töltőállomások. Az ilyen költséghatékony, személyes áruátvételt biztosító Pick Pack Pont-ok már országszerte több mint 700 helyen vannak jelen. EZEN SZÁLLÍTÁSI MÓD, KIZÁRÓLAG MAXIMUM 20KG ÖSSZTÖMEGŰ MEGRENDELÉSEKRE VÁLASZTHATÓ!
Megrendelés végösszegSzállítási költség
0 Ft6 999,99 Ft690 Ft
7 000 Ft Ingyenes!
pickpack
» Futárszolgálat (7000 Ft vásárlás felett INGYENES)
Ezen szállítási mód választása esetén termékeit a futárok a megrendelést követő maximum 4 munkanapon belül szállítják az Ön által megadott szállítási címre. A futárnak történő csomagátadásról külön értesítést küldünk. (Maximum 40kg-ig)
Kiszállítás csak Magyarország területén!
Megrendelés végösszegSzállítási költség
0 Ft6 999,99 Ft890 Ft
7 000 Ft Ingyenes!
» ÁTVÉTELI PONTBAN TÖRTÉNŐ SZEMÉLYES ÁTVÉTEL (Budapest, Barázda utca 40. -INGYENES)
Megrendelt áru személyes átvétele a kijelölt átvételi pontokban Budapest területén.
Az áru átvételi pontra történő megérkezésekor értesítést küldünk. (Az automata visszaigazoló email, csak a megrendelésről tájékoztat, az áruátvételről nem! Arról külön emailt küldünk!)
Személyes átvétel során kizárólag az előzetesen megrendelt árukat van módunkban átadni.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy személyes átvételnél, a helyszínen csak készpénzes fizetési módra van lehetőség! Megértését köszönjük!
INGYENES

Fizetési módok
» Készpénz
Ez a fizetési mód az átvételi pontunkban történő személyes átvétel esetén választható, vagy a megrendelt és kiszállított áru ellenértékét a küldemény átvételekor futárunknak kell készpénzben fizetni. /Utánvét/
» Előreutalással
Előreutalás esetén az átutalásokat az Internetpatika Kft. 10403208-50526548-71531002 számú számlájára kérjük teljesíteni. A megrendelt árukat a rendelési érték teljes összegének bankszámlánkon történő jóváírását követően dolgozzuk fel. (KÉRJÜK, A KÖZLEMÉNY ROVATBA TÜNTESSÉK FEL A 3100-VAL KEZDŐDŐ MEGRENDELÉSSZÁMOT!) Amennyiben az utalás a megrendelés időpontját követő 48 órán belül nem érkezik meg, a rendelést automatikusan töröljük!
» Bankkártyás fizetés az Simple rendszerén keresztül
Ezen fizetési mód esetén az OTP Simple rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő OTP Simle felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a OTP Simple oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX
 

FONTOS! Fizetéssel kapcsolatosan nem számolunk fel kezelési költséget! A pénzvisszatérítés ideje banktól függően akár 30 nap is lehet!
simplepay_hu

E-mail küldése az áruház tulajdonosnak
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.