16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Rendelések feldolgozása 2024 technikai okok miatt az alábbiak szerint alakul:

A 2024. június 24. reggel 7 h után leadott megrendelések 2024. július.08- tól kerülnek feldolgozásra.  Ügyfélszolgálatunk (e-mail, telefon, Facebook)  2024.június 24. és 2024. július 07. között nem elérhető, a személyes átvétel pedig szünetel. Rendszerünk ez idő alatt a rendeléseket zavartalanul fogadja. Köszönjük szíves megértésüket!

Santes hüvelykúp 14db

4 572 Ft
25127451

Hüvelyszárazság és hüvelyhámsérülések kezelésére, megelőzésére szolgáló hormonmentes készítmény, hüvelykúp.

A nagyon alacsony molekulatömegű hialuronsav tartalmának köszönhetően biohasznosulása, hatékonysága kiemelkedő.

Részletes termékleírás

Tulajdonságok

A SANTES® hüvelykúp egy olyan, hialuronsavat (a bőr fő alkotóeleme) tartalmazó készítmény, melynek helyi alkalmazása megvédi és javítja a hüvelynyálkahártya rugalmasságát és ezzel egyidőben ideális körülményeket biztosít a gyógyulási folyamatokért felelős sejtek migrációjához és szaporodásához.

Nedvszívó képességének köszönhetően a hialuronsav védőgátat képez a külső környezettel szemben, ezzel elősegítve a szövetregenerációs folyamatokat.

A SANTES® hüvelykúpban jelenlévő hialuronsav jellemzője, hogy alacsony molekulatömegű, ez elősegíti a magas biológiai hasznosíthatóságát és hatékonyságát, meggyorsítva így a hüvely nyálkahártyájának hegesedési folyamatait és a sebgyógyulást. A retinil-palmitáttal (A-vitamin) és a tokoferil-acetáttal (E-vitamin) társulva antioxidáns hatást gyakorol a szabadgyökök ellen, megvédve így a hüvelyi környezetet.

Javallat

Hüvelyi bántalmak kezelésére és megelőzésére, beleértve a sérüléseket, ektópiákat és hüvelynyálkahártya más eltéréseit, amelyek fizikai kezelések is okozhattak (úgymint: DTC, lézeres kezelés, krioterápia, radioterápia). Nyugtató és nedvességnövelő kezelés, főleg a menopauzás páciensek kezelésére.

Ellenjavallat

Összetevőkkel szembeni ismert túlérzékenység.

Mellékhatások

A mai napig nem észleltek mellékhatást.

Bármilyen mellékhatás esetén, amelyről gyanítható, hogy a készítmény használata okozta, kérjük értesítse kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Gépjárművezetői, vagy gépkezelői alkalmasságot befolyásoló hatás

Nem észleltek semmi olyan hatást, ami a gépjárművezetői, vagy a gépek kezeléséhez szükséges alkalmasságot befolyásolná.

Alkalmazás módja

  1. A csomagolás felbontása előtt alaposan mosson kezet.
  2. Vegyen ki a buborékcsomagolásból egy becsomagolt kúpot, ügyelve rá, hogy a többi csomagolást ne sértse fel.
  3. Vegye ki a kúpot a fóliából.
  4. Óvatosan helyezze fel a kúpot a hüvelybe, a lehető legmélyebbre, elkerülve ezzel a termék véletlenszerű visszafolyását.

Adagolás

Esténként egy kúp, egymást követő 14 napon keresztül. Szükség esetén a kezelés megismételhető. A fizikai kezelések okozta hüvelybántalmak esetén alkalmazza a készítményt a kezelés első napjától kezdve.

Figyelmeztetések

Minden termék hosszabb ideig tartó helyi használata érzékenységi reakciókat okozhat, ez esetben függessze fel a kezelést, és beszéljen kezelőorvosával a megfelelő kezelés megállapításának az érdekében. Speciális nőgyógyászati kezelések, vagy vizsgálatok esetén a kezelést az azt megelőző napon fel kell függeszteni. A terméket kizárólag hüvelyi úton szabad alkalmazni. Rendeltetésszerű használata esetén nem észleltek túladagolás miatti mellékhatásokat. A terhesség ideje alatti alkalmazása csak tényleges szükséglet és orvosi felügyelet mellett megengedett. Ne alkalmazza a készítményt a csomagoláson feltüntetett lejárati időt követően. Ne alkalmazza a készítményt, amennyiben a csomagolás és/vagy a buborékfólia sérült. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne nyelje le.

Különleges tárolási előírások

Hőforrásoktól távol, fénytől védve 0 és 25 °C közötti hőmérsékleten tárolandó.

Összetevők:

Minden egyes 2g-os kúp tartalmaz: 5,00 mg hialuronsav nátriumsót, 1 mg tokoferil-acetátot, 1mg retinil-palmitátot és félszintetikus glicerideket szükség szerint.

Készítmény típusa

Orvostechnikai eszköz, gyógyászati segédeszköz

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

 

Csomagolás

14 db 2 g-os kúp.

 

Forgalmazó: Exeltis Magyarország Kft., 1011 Budapest, Fő u. 14-18.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is