Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

SALONPAS TAPASZ 20 db

5 820 Ft
25002446
+

Mi a hatóanyaga?
6,29 g metil-szalicilát (methylis salicylas), 5,71 g mentol (L-mentholum), 1,24 g kámfor (DL-camphora), 2,00 g tokoferol-acetát (tocopheroli acetas) 100 g készítményben.

Mit tartalmaz még a tapasz?
A tapasz segédanyagai: nyersgumi, hidrogénezett gyanta-glicerinészter, almasavas gyanta-glicerinészter, polibutilén, poli-izobutilén, cinkoxid, kolloid szilíciumdioxid, titándioxid, dibutil-hidroxitoluol, keményítő-akrilát, illatanyag.

Mikor ajánlott a Salonpas tapasz alkalmazása?
Izületi fájdalom, zúzódások, ficamok, rándulások, derékfájdalom, fagyások, vállmerevség okozta fájdalom enyhítésére.

Mikor nem szabad a Salonpas tapaszt alkalmazni?
Bármely alkotórészével szembeni allergia esetén, veseelégtelenségben ellenjavallt. Allergiás hajlam és szalicilát túlérzékenység esetén tájékoztassa orvosát. Hosszan tartó, nagy felületen való alkalmazása különösen károsodott perifériás keringés esetén, vagy cukorbetegek végtagjain kerülendő.

Mit kell tudnia az alkalmazás megkezdése előtt?
A készítmény kizárólag sértetlen, ép bőrfelületen alkalmazható.

Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is?
Csak 12 éves életkorkor feletti gyermekeknél alkalmazható.

Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel?
Nem alkalmazható a készítmény szájon át szedhető véralvadásgátló gyógyszerekkel együtt. Nagy felületen, nagy adagban történő alkalmazása során a methotrexat toxicitása és a szulfonil-karbamid tartalmú gyógyszerek vércukorszint-csökkentő hatása felerősödhet. Fokozhatja más, helyileg alkalmazott gyógyszer hatását, ezért ne használja a Salonpas tapaszt együtt egyéb helyi alkalmazású készítménnyel. Más gyógyszerekkel való együttes alkalmazás esetén kérje ki kezelő orvosa tanácsát!

Mit kell megfontolni várandósság és szoptatás ideje alatt?
Ezen élethelyzetekben a tapasz használata hosszabb ideig, nagy felületen nem javasolt. Szoptatós anyáknál a mellen és környékén nem szabad alkalmazni.

Hogyan kell használni a Salonpas tapaszt?
Távolítsa el a tapasz hátoldalán lévő védőfilmet. Helyezze rá az előzetesen megtisztított és száraz kezelendő bőrfelületre és enyhén simítsa rá. Naponta legfeljebb háromszor cserélheti a tapaszt, de 8 óránál tovább ne maradjon a bőrön.

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a tapasz?
Ritkán bőrpír, viszketés és allergiás bőrkiütés előfordulhat, ebben az esetben hagyja abba a tapaszkezelést. Amennyiben a kellemetlen tünetek nem múlnak el, úgy keresse fel orvosát.

Mire kell még ügyelnie a tapasz alkalmazása során?
A készítmény gyermekektől elzárva tartandó! Szembe, nyálkahártyára nem kerülhet. Érzékeny bőrű egyén először egy kis tapaszdarabbal végezzen érzékenységi próbát; ragassza a tapasz-darabot a karjára (pl. könyök belső hajlat) kb. 60 percre. Amennyiben a bőrfelületen kiütés, viszketés vagy a bőrfelület piros elszíneződése következik be, ne folytassa a kezelést A tapaszt a lejárati időn belül lehet felhasználni.

Mennyi ideig alkalmazható a készítmény?
Ha tünetei 7 napos kezelés után is fennállnak vagy néhány nap múlva kiújulnak, hagyja abba a kezelést és keresse fel kezelőorvosát.

Hogyan kell tárolni a tapaszt?
Legfeljebb 25 °C-on, nedvességtől, fénytől védve

Csomagolási egység: 20 db (65 mm x 42 mm)

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is