16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

ROOIBOS FILT.NATÚR TEA AFRICAN 20 db

816 Ft
25009267
Nincs készleten
Ásványi anyag és nyomelem tartalma miatt számos szervfunkció serkentője.Igen hasznos gyomorbántalmak, emésztési zavarok, allergiás és aszmatikus megbetegedésekben esetén.
Tannin tartalma alacsony, ezért nem gátolja a vas és más elemek felvételét a szervezetbe, így a terhes és szoptatós anyák is fogyaszthatják. Csecsemők, kisgyermekek számára gyümölcsös és természeténél fogva édeskés íze miatt szintén ideális ital, ráadásul csillapítja a kólikát, és a hasfájást. Magas antioxidáns tartalma miatt lassítja az öregedési folyamatokat. Sportoláshoz is ideális ital, hiszen nemcsak a szomjat oltja, hanem az energiát is pótolja.

Antioxidánsok - képes összefoglalónk ebben a témában

Nem tartalmaz kalóriát és nem olyan keserű, mint a teák általában, sőt kissé édeskés, gyümölcsös íze miatt cukor nélkül is fogyasztható. Ezért kedvelik a fogyókúrázók és mindazok, akik vigyáznak a vonalaikra.
Nem tartalmaz koffeint, ezért ajánlatos azok számára is, akiknek munkája idegi megterheléssel jár, akik hajlamosak a depresszióra, vagy álmatlanságban szenvednek. Abszolút tiszta és természetes, nem tartalmaz sem színező, sem tartósító anyagokat.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is