Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Riavita Stemax 120 kapszula

49 105 Ft
25129414
+

A RIAVITA STEMAX termékek spirulinát, barna alga fukoidánt, homoktövis kivonatot, valamint pecsétviaszgombát és további speciális gyógynövény- és gyümölcskivonatokat tartalmazó készítmények, titán-dioxid mentes vegán kapszulába töltve.

 

 • Öregedésgátlás, haj és bőrfiatalítás
 • Agyi és idegi egészségtámogatás
 • Terápiás kezelések mellékhatásainak csökkentése
 • Rehabilitációs felépülés támogatása
 • Máj- és vesetámogatás
 • Csont és izületi támogatás

R" mint regeneráció – Őssejt mobilizáció és sejtek önmegújulásának támogatása

Testünket sok millió sejt építi fel és működteti nap mint nap. Ha összeszámolnánk, több mint 200 különböző típust találnánk, melyek egymással együttműködve alkotják a szervezetünket. A sok, különböző sejt mind az őssejtekből (angolul: stem cell) származik.

Az őssejtek az egész szervezetünkben megtalálhatók, jelentős hányaduk a csontvelőben koncentrálódik. Az őssejtek felelősek a sérült, elpusztult vagy elöregedett sejtek pótlásáért, így segítenek felépülni a fizikai sérülésekből, betegségekből. A kor előrehaladtával az őssejtek száma csökken, ezért felgyorsulhatnak az öregedési folyamatok. A megfelelő regeneráció hiányában károsodások halmozódhatnak fel szerte a szervezetben, ami kihat a szervekre, szövetekre (csontok, ízületek, retina, hasnyálmirigy, szív, máj, vesék, bőr, hajhagymák, stb.). A regenerációs kapacitás hiányossága miatt tart tovább idős korban a csonttörésből történő felépülés is.

A regeneratív gyógyászat egyik új irányzata az őssejtek mobilizálásának és önmegújulásának elősegítése természetes összetevőkkel. A regeneratív orvoslás sok, jelenleg gyógyíthatatlannak tartott betegség esetében hozhat áttörést. Az endogén őssejt mobilizáció során az őssejtek a csontvelőből belépnek a véráramba. A tudományos kutatások szerint a magasabb őssejtszám emelkedett regenerációs képességet eredményezhet, mely az öregedés lassításában is segíthet. A gyógynövényekkel történő őssejt mobilizáció megfizethető, valamint biztonságosnak tekinthető, mert a szervezet természetes folyamatait támogatja. A megfelelő regeneráció a szervi alapú betegségek megelőzéséhez is hozzájárul.

Az őssejt mobilizáció az alábbi esetekben támogathatja szervezetet:

 • Öregedésgátlás (anti-aging), bőr- és hajfiatalítás;
 • Sérülések, balesetek, műtétek utáni rehabilitáció;
 • Rehabilitáció sztrók, szívinfarktus után, érfalvédelem;
 • Máj- és veseelégtelenség kezelésének támogatása;
 • A csontok és ízületek helyreállításának támogatása;
 • Cukorbetegség, inzulinrezisztencia kezelés támogatása;
 • Parkinson-kór, Alzheimer-kór, és más neurológiai betegségek kezelésének támogatása;
 • Kemoterápia és a sugárterápia mellékhatásainak enyhítése (vérszegénység, súlyvesztés, hányinger, hajhullás elleni támogatás).

A STEMAX olyan speciális gyógynövénykivonatokat tartalmaz, amelyek a tudományos eredmények szerint serkentik az őssejtek csontvelőből történő mobilizációját. A flavonoid típusú antioxidánsok védelmet nyújthatnak a szabadgyökök káros hatásai ellen, ezzel tovább támogatva a szervezet regenerációs és helyreállítási folyamatait.

 

Adagolás

Napi 3-6 kapszula evés után.

Kiszerelés

120 kapszula

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is