Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Riavita CorsyMax 90 kapszula

22 860 Ft
25129413
+

Hernyógomba - ősi gyógyír a modern embernek

A tibeti hernyógomba nem csak története és kinézete miatt az egyik legkülönlegesebb gyógygomba, hanem hatásában és egyedi aktív összetevőiben is kiemelkedik.

A helyiek 2000 éves tapasztalata szerint a Himalája felföldjein legelő háziállatok mindig is energikusabbak, ellenállóbbak és szaporábbak voltak, holott a ritka levegő miatt más tájakon épp ennek az ellenkezőjét tapasztalták. A pásztorok egy idő után felfigyeltek rá, hogy csak azokon a legelőkön elevenebbek az állatok, ahol a fű között egy furcsa barna képződmény, a hernyógomba terem. Innentől kezdve a pásztorok magukon is sikerrel alkalmazták a gombát, ami azóta a Kínai Hagyományos Orvoslás egyik legértékesebb gyógygombájává nőtte ki magát.

A modern tudomány az utóbbi évtizedekben megerősítette az évezredes tapasztalatokat, és azonosította a hatásokért felelős egyedi poliszacharid, béta-glükán és cordycepin hatóanyagokat. A hernyógomba kivonata bizonyítottan

  • immun-moduláló, növeli az ellenállóképességet,
  • energizáló, javítja az állóképességet és a vitalitást,
  • a hosszabb és egészségesebb élet támogatója,
  • normál koleszterin- és vércukorszint támogató,
  • segíti a vese, máj és a tüdő normál működését,
  • hozzájárul a gyulladáscsökkentéshez.

 

A RIAVITA CorsyMAX 12X étrend-kiegészítő fő összetevője a tibeti hernyógomba (tudományos nevén Cordyceps sinensis) kivonata, melyben a poliszacharidok koncentrációja kb. 12-szer magasabb, mint a szárított gombában. A hagyományos felhasználással összhangban Ginzeng és Rhodiola gyökérkivonatok, valamint flavonoid típusú antioxidánsok, és a felszívódást elősegítő feketebors kivonat is helyet kaptak a kapszulában.

Kiszerelés: 90 db növényi hipromellóz kapszula.

Adagolás: napi 3 kapszula, mely 1125 mg hernyógomba kivonatot tartalmaz. Igény esetén napi 4 kapszula is szedhető, melyben 1500 mg a hernyógomba kivonat.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is