Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

PlanetBIO Organikus Acai por 100 g

6 894 Ft
25125164
+
A kálcium hozzájárul az emésztő enzimek normális működéséhez, a metabolizmus normális energia hozamához, normális véralvadáshoz, izomműködéshez és neurotranszmisszióhoz. Szintén szükséges a csontok és fogak normál fenntartásához. A vas szerepet játszik a vörös vérsejtek és hemoglobinok normális képződésében, a szervezetbe való oxigén normál szállításában, az immunrendszer normális funkciójában és a sejtosztódás folyamatában, ugyanakkor hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez. A kálium hozzájárul a normál izomműködéshez, az idegrendszer normál működéséhez és a normális vérnyomás fenntartásához, míg a magnézium szerepet játszik az elektrolit-egyensúly fenntartásában, a normál pszichológiai funkcióban, a normál fehérje (protein) szintézisben, a sejtosztódásban és a normál energia hozamú anyagcserében. A magnesium úgyszintén hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és a normális izomműködéshez, a csontok és fogak normál fenntartásához, valamint a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez. A PlanetBIO acai por E-vitaminban is gazdag, amely hozzájárul a sejtek, oxidatív sztressztől való védelméhez.

A PlanetBIO acai por egy fagyasztás-száritás (liofilázás) folyamat alatt van előállítva, ahol a friss acai pép addig a pontig van fagyasztva, ahol a víz szilárd fázisból közvetlenül gázfásiba lép (szublimál).Így a PlanetBIO acai por megőrzi a legtöbb, friss bogyókban található tápanyagot.

Az acai por enyhe és kellemes íze miatt jól keverhető mindenféle hideg és meleg italokkal. Egy vagy két teáskanálnyi adagot bármilyen gyümölcslé vagy turmixba el lehet keverni, úgyszintén alkalmazható gyümölcs salátákhoz, sült és nyers desszertekhez, pudingokhoz, fagylaltokhoz,nem tej alapú termékekhez, édes mártásokhoz és bevonatokhoz.