Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

PlanetBIO MSM kapszula 180 kapszula

7 689 Ft
25125182
Nincs készleten
Az MSM, azaz a metil-szulfonil-metán, szerves ként tartalmazó fehér, kristályos vegyület, amely a természetben is megtalálható, mint a DMSO, a dimetil-szulfoxid metabolitja. Ez utóbbi szerves kénvegyületek bomlásakor, fotokémiai reakciók révén keletkezik: a tengervíz párolgásával a légkörbe jut, majd esővíz formájában visszakerül a Földre, a talajba, ahonnan a növények magukba szívják, és sejtépítésre hasznosítják. Az MSM étrend-kiegészítő innen származik. A MSM megtalálható minden élő organizmusban, így gyümölcsökben, zöldségekben, magvakban, emberi és állati szövetekben.

A PlanetBIO MSM port genetikailag nem módosított kukoricából és lenből vontuk ki. Teljes mértékben növényi alapú, nem tartalmaz glutént, vagy adalékanyagokat, sem pedig egyéb kémiai összetevőket.

A kapszula anyaga cellulóz alapú, 100% vegán kapszula.

Összetevők: MSM (metil-szulfonil metán) por, kapszula (hidroxipropil-metilcellulóz, növényi eredetű).
Latin: Methylsulfonylmethane

Ajánlott napi beviteli mennyiség:: 3-6 kapszula (3-6 g).
Használat: Friss narancslével, vagy bármilyen más C-vitamin tartalmú folyadékkal bevehető. Fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet valamint az egészséges életmódot.

Az ajánlott napi beviteli mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekektől távol tartandó!

Származási ország: Egyesült Krályság
Tárolás: Hűvös, száraz helyen tárolandó.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is