Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

PEDEX TETŰIRTÓ HAJSZESZ 1000 ml

10 545 Ft
25003600
+

A hígítaltlan hajszesz fejtetű és lapostetű elölésére alkalmas.
A száradási idő (5-15 perc) elegendő a tetvek és a serkék biztonságos elpusztításához.
A száradás kézi hajszárítóval gyorsítható.

Hatóanyag: 0,4% d-fenotrin

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

FEJTETVESSÉG ESETÉN:
a hajszesz a fejtetvesség azonnali megszüntetésére, valamint a fejtetvesség megelőzésére egyaránt alkalmas, anélkül, hogy a hajat károsítaná.
A fejtetvesség azonnali megszüntetésére a hígítatlan tetűirtó hajszesszel a hajas fejbőrt és a hajat gondosan be kell nedvesíteni. Ezután meg kell várni, amíg a hajszesz a hajra rászárad. (Ez az idő a haj mennyiségétől és hosszúságától függően 5-15 perc). A hajszesz száradási ideje elegendő ahhoz, hogy a készítmény hatását kifejtse, a tetveket és a serkéket egyaránt elpusztítsa. Ezután a szokásos hajápolás, hajmosás elvégezhető.

MEGELŐZÉSRE:
amennyiben a fejtetűvel történő újrafertőződés veszélye egy közösségben (pl. iskola, óvoda stb.) fennáll, a készítményt célszerű hajmosás után alkalmazni és azt a hajon a rászáradás után rajtahagyni. A hajra felvitt készítmény ugyanis kb. 2 hetes hatástartósságot ad, mivel a hajra ismételten rákerülő fejtetveket még azok megtelepedése és elszaporodása előtt biztosan elpusztítja. Ilyen esetben minden hajmosás után a hajszeszes kezelés megismételhető.
Az elhalt serkék a hajszálakról, mivel azok cementszerű anyaggal erősen rögzítve vannak, csak sűrűfésűvel, vagy egyenkénti lehúzással távolíthatók el.

Ügyeljünk arra, hogy kezeléskor a hajszesz a szembe ne jusson. A szemet vattával lefedve védhetjük.

LAPOSTETVESSÉG ESETÉN:
a hígítatlan tetűirtó hajszesszel a szeméremszőrzetet gondosan át kell itatni. Ezután meg kell várni, amíg az rászárad. A száradási idő elegendő ahhoz, hogy a tetveket és a serkéket egyaránt elpusztítsa. Ezután a hajszesz fürdéssel eltávolítható. A végbéli és a szeméremnyílást vattával kell védeni.

Amennyiben a hajszesz véletlenül a szembe jut, vagy a nyálkahártyára kerül, bő, tiszta vízzel el kell távolítani.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is