16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Parajdi sófal 1 nm (150 kg sóval)

127 000 Ft
25125254
+

A szállítással kapcsolatban ( dijáról és módjáról) mindenképpen egyeztessen az ügyfélszolgálattal! / info@internetpatika.hu /

+ raklapos szállítási díj!

Sófalaink révén az otthonában élvezheti a sóterápia nyújtotta előnyöket.

A sótömbök több négyzetméteres aktív felülete alakítja ki a helyiség kedvező mikroklímáját. A sókristályok legfontosabb hatóanyaga a nátrium-klorid, melynek száraz aeroszolja a sótömbökből folyamatosan szabadul fel, kialakítva így egy száraz, sós légteret. Ebben a mikroklímában az allergének és baktériumok száma alacsony szintre csökken. Sóbútoraink praktikus kialakításuknak köszönhetően hasznos részévé válnak a hálószobának, nappalinak vagy irodának egyaránt. Élvezze a sótömbök jótékony hatását a nap 24 órájában!

 

Ajánlott: légúti megbetegedések, légúti allergiák (toll, pollen, pihe, por...), szénanátha, asztma, nátha, hörghurutgyulladás, arcüreggyulladás, dohányzás okozta irritációk, horkolás, és alvászavar esetén.

 

Használata: A sószekrényt vagy sófalat, olyan helyiségben ajánlott elhelyezni, ahol a legtöbb időt töltjük el, pl. hálószobában, közvetlen az ágy mellett, ahol alvás közben is élvezhetjük a sótömbök jótékony hatását. Minél kisebb légterű helyiségben használjuk a bútorokat, annál nagyobb a jótékony hatása. Sómennyiség növelésével a terápia hatásfoka is növekszik!

 

Sófalak:

Mérete: 100x100x16 cm (szélesség x magasság x mélység)

Belehelyezett sótömbök: 150 kg

Anyaga: natúr, kezeletlen borovi fenyő, melyet lazúrral igény szerint választott színre tudnak festeni.

 

Megjegyzés: sófal választása esetén a faanyagok lapra szerelten kerülnek szállításra, melynek felépítése, falhoz rögzítése, sótömbökkel történő feltöltése a megrendelő feladata.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Ajánlott termékek