Új jelszó kérése

Tavaszi kvízjáték az Internetpatikával

 

Játsszon az AHAVA és az Internetpatika közös kvízjátékával, és nyerje meg a fantasztikus nyeremények egyikét!

 

 

 

Válaszoljon helyesen, és máris az Öné lehet egy a 10 db, AHAVA termékekből összeállított ajándékcsomagok közül.

 

Duplázza meg esélyeit! Amennyiben a kvíz helyes kitöltése mellett bármilyen összegben rendel az Internetpatika webáruházban, dupla eséllyel indul a nyeremények egyikéért! FONTOS! A játék során megadott e-mail címmel regisztráljon, és adja le rendelését!

 

A játékhoz egy kis segítséget is adunk – a kérdések alatt megadott linkekre kattintva hasznos információkra lelhet! A válaszokat a kérdések alatt található Submit gomb segítségével küldheti el, amelynek megnyomása egyben a Játékszabályzat* elfogadását is jelenti.


A név és e-mail cím mezők pontos kitöltése a nyertesek értesítése miatt szükséges, ezek hiányában a játékos nem tud részt venni a sorsoláson.

 

 

*A játékszabályzatot IDE KATTINTVA olvashatja el.

 

„Internetpatika-kvíz” nyereményjáték-szabályzat

 

1. A játékban résztvevő személyek

A nyereményjátékban automatikusan részt vesznek azok a 18 év feletti személyek, akik a www.internetpatika.hu/kviz oldalon a játék időtartama alatt helyes választ adnak az ott feltett kérdésekre. A kvíz többszörös kitöltése nem jelent többszörös esélyt!

A nyereményjátékban nem vehetnek részt az Internetpatika Kft. dolgozói és közeli hozzátartozói.

 

2. A játék időtartama

A játék időtartama: 2015. április 1 - május 31. 

 

3. Nyeremény

A játék kérdései előtt felsoroltak szerint.

 

4. Sorsolás

A nyereményjáték sorsolásának ideje, helye: 2015. június 1., 10 óra,  1116-Budapest, Barázda utca 40. 10 db nyertest sorsolunk.

 

5. A nyertesek értesítése

A nyerteseket a kvíz kitöltés során megadott e-mail címen értesítjük, illetve a www.internetpatika.hu/kviz oldalon a játék kérdései után tesszük közzé.

 

6. A nyeremények átadása

A kapcsolatfelvételt követően a nyerteseknek 7 nap áll rendelkezésükre a visszajelzésre, illetve a szállítási információk megadására.

Az ajándékcsomagokat országszerte a nyertesek által kiválasztott Pick Pack Pontokra díjmentesen szállítjuk ki, ahol átvehetik nyereményüket.

 

A nyeremény készpénzre nem váltható.