16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Rendelések feldolgozása 2024 technikai okok miatt az alábbiak szerint alakul:

A 2024. június 24. reggel 7 h után leadott megrendelések 2024. július.08- tól kerülnek feldolgozásra.  Ügyfélszolgálatunk (e-mail, telefon, Facebook)  2024.június 24. és 2024. július 07. között nem elérhető, a személyes átvétel pedig szünetel. Rendszerünk ez idő alatt a rendeléseket zavartalanul fogadja. Köszönjük szíves megértésüket!

NYÍRFANEDV ESSZENCIA 500 ML

3 446 Ft
25114263
Nincs készleten
A nyírfanedv oldott, ionizált részecske állapotban a sejtek szintjén szívódik fel. Megfiatalítja a testet, létrehozva a homeosztázis egyensúlyát. A Nordic Koivu nyírfanedv élelmiszertermék, kiemelkedően értékes biológiai szempontból, megkötések nélkül javallott a test teljes egyensúlyának visszaállításához. Az éves edzések és versenyek idején, a profi sportolók számára bioaktív izotóniás ital. Megakadályozza a túlhajszoltság szindrómát, segíti a pH egyensúlyának fenntartását, visszaszerzését. A termék további összetevői antioxidánsként szolgálnak. A nyírfakivonat vitális anyag, mivel a magában oldott ásványokat és nyomelemeket a szervezet maradéktalanul hasznosítja, ugyanakkor a test káros anyagait magába szívja, egyúttal frissít, méregtelenít és lúgosít.

Ajánlott fogyasztás:
Naponta 50 ml-től egészen 200 ml-es adagmennyiségig. A fogyasztandó mennyiséget mindig meghatározza az egyén életmódja és a környezeti változók (hőmérséklet, páratartalom) függvénye. A nyírfakivonat természetes összetevői összegyűlhetnek az üveg aljában. Fogyasztás előtt rázza fel a palackot. Külsőleg: Hajhullás, korpásodás, zsírosodás és fejbőr viszketés kezelésére, masszírozza a hajas fejbőrbe be és hagyja megszáradni. Bőrirritációkra és a bőr újjáépítésére, masszírozza vagy fújja be vele az érintett bőrfelületet.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is