Új jelszó kérése

Nyereményjáték!

 

A különleges My Hsin-Ni szövetmaszkok azon túl, hogy egyedülállóan extra hidratálást biztosítanak bőrének –hatóanyag-összetételtől függően – rendkívüli tápláló és ránctalanító hatással is bírnak.

Idén tavasszal újuljon meg Ön is a My Hsin-Ni szépségmaszkokkal, az extra feltöltődéshez pedig mi is hozzájárulunk - 3 darab My Hsin-Ni arcmaszk megvásárlásával ugyanis most automatikusan részt vehet nyerményjátékunkban!

 

Amennyiben 2015. február 1-e és március 31-e között egy megrendelés során legalább 3 darab, bármilyen típusú My Hsin-Ni maszkot vásárol az Internetpatika webáruházban, Ön is versenybe száll a két darab hajdószoboszlói Apollo Thermalhotelbe ˟˟˟˟ 2 főre és 2 éjszakára szóló, félpanziós ellátással igénybe vehető wellnesshétvégéért!

 

A játékban résztvevő termékeket ide kattintva nézheti meg.

 

Apollo Thermalhotel

 

A játék részletei

 

1. A játékban résztvevő személyek

A nyereményjátékban automatikusan részt vesznek azok a 18 év feletti személyek, akik a játék időtartama alatt az Internetpatika webáruházában legalább egy alkalommal, legalább 3db My Hsin-Ni márkájú, bármilyen típusú arcmaszkot vásárolnak egy megrendelés során. Minden további megrendelés is részvételnek minősül, tehát a többszöri, feltételeknek megfelelő vásárlás többszörös esélyt jelent, de egy játékos maximum egy nyereményt nyerhet meg.

A nyereményjátékban nem vehetnek részt az Internetpatika Kft. dolgozói és közeli hozzátartozói.

 

2. A játék időtartama

A játék időtartama: 2015.február 1. 00:00 - 2015.március 31. 23:59. Az időpontok az Internetpatika rendszerében történő megrendelés leadására vonatkoznak.

 

3. Nyeremények

1. Február 1-28. között, a játék feltételeinek megfelelően legalább 3 db My Hsin-Ni maszkot rendelők között kisorsolunk: 1 db 2 főre, 2 éjszakára szóló, félpanziós ellátást biztosító wellnesshétvégét a hajdúszoboszlói Apollo Thermalhotelbe ˟˟˟˟.

A nyeremény ajándékutalvány formájában kerül átadásra.

 

2. Március 1-31. között, a játék feltételeinek megfelelően legalább 3 db My Hsin-Ni maszkot rendelők között kisorsolunk: 1 db 2 főre, 2 éjszakára szóló, félpanziós ellátást biztosító wellnesshétvégét a hajdúszoboszlói Apollo Thermalhotelbe ˟˟˟˟.

A nyeremény ajándékutalvány formájában kerül átadásra.

 

4. Sorsolás

1. Az első nyeremény sorsolása 2015. március 2-án 11 órakor, a 1116-Budapest, Barázda utca 40. szám alatt történik. 1db nyertes és 1db pótnyertes kerül kisorsolásra.

2. A második nyeremény sorsolása 2015. április 1-én 11 órakor, a 1116-Budapest, Barázda utca 40. szám alatt történik. 1db nyertes és 1db pótnyertes kerül kisorsolásra.

 

5. A nyertesek értesítése

A nyerteseket a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük, valamint az Internetpatika weboldalán és Facebook oldalán tüntetjük fel.

 

6. A nyeremények átadása

A kapcsolatfelvételt követően a nyerteseknek 7 nap áll rendelkezésükre a visszajelzésre, illetve a szállítási információk megadására. Amennyiben a nyertes nem teljesíti a fenti feltételt, úgy elesik a nyereménytől, amelyet a soron következő pótnyertes kap meg.

Az ajándékutalványokat e-mailben küldjük ki.

A nyeremények készpénzre nem válthatóak.

 

Februári nyertesünk: Szabó László

Márciusi nyertesünk: Stekkelpak Sándorné

 

Gratulálunk!

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.