Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Nyári nyereményjátékok az Internetpatikánál! 

Nyári nyereményjátékok az Internetpatikánál! 

Egész nyáron, minden héten más-más termék a fókuszban, melyet egy szerencsés Facebook játékosunk megnyerhet! Lájkold a kiemelt Facebook posztot és a lájkolók között minden héten kisorsolunk egy partnerünk által felajánlott ajándék terméket! Ha nem Te nyertél, akkor se keseredj el, a játékban kiemelt termékeket  akciósan* vásárolhatod meg csak az Internetpatikánál! Legyél aktív, kommetelhetsz is :-) 

A sorsolás nyertesét Facebook üzenetben értesítjük, illetve a nyertes nevét közzétesszük az Internetpatika Facebook oldalán. Amennyiben a Játékos értesítése az Internetpatika részéről a sorsolástól számított 5 munkanapon belül nem vezet eredményre, akkor a nyeremény átadását a pótnyertes részére bonyolítja le egyező módon. A nyertes a nyereményt postai úton kapja meg.

Nyereményjáték szabályzatunkat a következő linken olvashatjátok:   Nyereményjáték szabályzat, leírás

 

Második játék 2021.07.22 indul, partnerünk felajánlásával Erenfix Complex étrendkiegészítőt nyerheti meg egy szerencsés Facebook játékos. Sorsolás, eredményhirdetés:  2021. 07.28-án 15 órakor. Ráadásul egész nyáron 10% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a terméket csak az Internetpatikánál!

A terméket itt vásárolhatod meg

 

Első játék 2021.07.15-én indul, partnerünk felajánlásával most a Genix étrend-kiegészítőt nyerheti meg egy szerencsés Facebook játékos.  Sorsolás, eredményhirdetés:  2021. 07.21-én 15 órakor.

A nyereményjáték ideje alatt GRÁTISZ STARDIET IMMUN4 kapszulát kap minden GENIX vásárló.

 

A Genix testsúlycsökkentő formulának köszönhetően rövid idő alatt Judy 10 kilótól, míg Vastag Tamás 17 kilótól szabadult meg. A hatóanyagok között van egy zsírbontó vegyület, ami fizikai erő kifejtése nélkül indítja be a kalóriaégetést, leszámol a zsírokkal és képes blokkolni az éhségközpontot is. Egy másik összetevő a különleges kaktuszkivonat életmódváltás nélkül centiméterekkel csökkenti a derék és csípőtérfogatot. Az anyagcseregyorsító vákuumrost pedig szívóhatást képes a szervezetben előidézni, ami segíti a belek és az emésztés optimális működését. 

A terméket itt vásárolhatod meg

 

*Amennyiben a forgalmazó partnerünk árengedménnyel is hozzájárult a nyereményjátékhoz