A lazacok tenyésztése és az olaj gyártásának teljes folyamata Norvégiában a Nordlaks lazacfarmon, magas minőségi követelmények között történik. A feldolgozásra kerülő lazac környezeti szennyeződésektől és egészségre káros anyagoktól mentes, ezért nincs szükség finomításra, hatóanyag pótlásra, vegyi kezelésre, vagy olyan eljárásra, mely akár több órán át keresztül tartó, 180-250 °C-ra történő hevítéssel jár együtt.
A NOR-OIL lazacolaj alacsony hőfokon (max. 90 °C-on, azaz párolási hőmérséklete), max. 2 percig tartó eljárással kerül kinyerésre, ezért a halolaj stabil marad, megőrzi természetes hatóanyagait és nagyságrendekkel jobb felszívódást biztosít. Olyan, mint amikor FRISS LAZACOT fogyaszt!
Az olaj extra frissességét a kihalászástól számított 75 percen belüli kinyeréssel érik el. Az olajhoz adott Super FreshTM természetes antioxidáns koncentrátum teszi a világ egyik legjobb minőségű, legfrissebb lazacolajává.
Kiszerelés: 300 ml
Összetevők: Lazacolaj, antioxidánsok (tokoferol, rozmaring kivonatok)
Adagolás: 5 ml naponta a gyermek ételéhez keverve
Érzékszervi jellemzők:
• szín: lazacszín
• szag: enyhe lazacillat
• minőség-megőrzési idő: a címkén látható
• tárolás: száraz, hűvös, sötét helyen célszerű tárolni. Tárolás során védeni kell a víztől, a fénytől, illetve a magas és a nagyon alacsony hőmérséklettől.
Jellemzők: 5 ml (4600 mg)
• D-vitamin: 1 µg
• Lazacolaj: 4600 mg
Amiből:
• EPA zsírsavak: 156 mg
• DHA zsírsavak: 225 mg
• DPA zsírsavak: 82 mg
Fogyasztása javasolt gyermekeknek 1 éves kortól.
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Gyermekek elől elzárva tartandó!
Nincsenek bejegyzések
© 2021 Internetpatika Kft.
Icons made by Freepik and Gregor Cresnar from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY