16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

NOR-OIL Lazacolaj gyermekeknek étrend-kiegészítő lágy zselatin rágókapszula 500mg 60db

5 851 Ft
25125606
Nincs készleten

A lazacok tenyésztése és az olaj gyártásának teljes folyamata Norvégiában a Nordlaks lazacfarmon, magas minőségi követelmények között történik. A feldolgozásra kerülő lazac környezeti szennyeződésektől és egészségre káros anyagoktól mentes, ezért nincs szükség finomításra, hatóanyag pótlásra, vegyi kezelésre, vagy olyan eljárásra, mely akár több órán át keresztül tartó, 180-250 °C-ra történő hevítéssel jár együtt.
A NOR-OIL lazacolaj alacsony hőfokon (max. 90 °C-on, azaz párolási hőmérséklete), max. 2 percig tartó eljárással kerül kinyerésre, ezért a halolaj stabil marad, megőrzi természetes hatóanyagait és nagyságrendekkel jobb felszívódást biztosít. Olyan, mint amikor FRISS LAZACOT fogyaszt!
Az olaj extra frissességét a kihalászástól számított 75 percen belüli kinyeréssel érik el. Az olajhoz adott Super FreshTM természetes antioxidáns koncentrátum teszi a világ egyik legjobb minőségű, legfrissebb lazacolajává.


Kiszerelés: 60db

Összetevők: Lazacolaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz, aromák (narancs és citrom aroma), édesítőszer (steviol glikozid), antioxidánsok (tokoferol, rozmaring kivonatok)

Adagolás: 2 db kapszula naponta

Érzékszervi jellemzők:
• szag: semleges, gyakorlatilag szagtalan.
• minőség-megőrzési idő: a doboz alján.
• tárolás: száraz, hűvös, sötét helyen célszerű tárolni. Tárolás során védeni kell a víztől, a fénytől, illetve a magas és a nagyon alacsony hőmérséklettől.

Jellemzők: 1000 mg (2 kapszula)
• Lazacolaj: 1000 mg
Amiből:
• EPA zsírsavak: 34 mg
• DHA zsírsavak: 49 mg
• DPA zsírsavak: 18 mg

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Gyermekek elől elzárva tartandó!
Fogyasztása javasolt 3 éves kortól!

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is