Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Neilmed Sinus Rinse gyermek orrmosó szett (120 ml-es palack + 60 tasak só)

6 477 Ft
25114242
+
Nemzetközileg elismert eszköz. Sikerének lényege abban rejlik, hogy nagy mennyiségű (egy átmosásra 240 ml, gyerek palackkal 120 ml) normál PH-jú, izotóniás sóoldat irányított bevitelével hatékonyan kimossa az orrjáratokban pangó váladékot, amely a melléküregek masszív gyulladásait eredményezné. Ugyanezen elv alapján nagymértékben csökkenti az orrnyálkahártya irritációt az allergiás betegeknél, és a fül-orr-gégészeti beavatkozások után kíméletes és gyors váladékeltávolítást és regenerálódást tesz lehetővé.
A bevitt sóoldat természetes alapanyagú, tartósítószert és jódot nem tartalmaz. Várandós kismamák is használhatják. A Neilmed SinuRinse orrmosók különböző kiszerelésekben kaphatóak. Utántöltő tasakok külön is vásárolhatók. Gyerekek négyéves kortól használhatják (narancssárga kiszerelések). 9 éves kortól már a (kék) felnőtt szettek alkalmazhatók.
Javasolt használat: napi kétszer, de szükség esetén többször is lehet (a termék nem tartalmaz gyógyszeres hatóanyagot, mellékhatás nem ismert)

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is