Új jelszó kérése


NATURLAND FILTERES FITOLAC TEAKEVERÉK 25 g

NATURLAND FILTERES FITOLAC TEAKEVERÉK 25 g
829 Ft
A teakeverék alkalmazása javasolt az anyatej-kiválasztás serkentésére, az anyatejes táplálás elősegítésére.
 • Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót!

  E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön az anyatej-kiválasztást fokozhatja orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása.

  Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet!  Hatás/tulajdonság:

  A Naturland Fitolac filteres teakeverék gyógyszernek nem minősülő gyógy-hatású készítmény, hatását népgyógyászati adatok igazolják.

  A teakeverék összetevőinek együttes hatása az anyatej-kiválasztás fokozódását biztosítja.

  A teakeverék görcsoldó, emésztést elősegítő hatású összetevői (kamillavirágzat, ánizstermés, keserű édeskömény termés) az anya, valamint az anyatejjel is kiválasztódó komponensei révén a csecsemő normál bélműködését és emésztését is elősegítik.

  A teakeverék kellemes ízű, a tea fogyasztásával hozzájárul a szükséges mennyiségű folyadék beviteléhez is.  Mi a Naturland Fitolac filteres teakeverék hatóanyaga?

  1 filter (1,5 g) tartalma: 0,587 g ánizstermés (Anisi fructus), 0,280 g kamillavirágzat (Matricariae flos), 0,261 g keserű édeskömény termés (Foeniculi amari fructus), 0,195 g csalánlevél (Urticae folium), 0,111 g orvosi citromfű leveles szár (Melissae herba).  Mit tartalmaz még a teakeverék?

  A készítmény segédanyagként majorannát, valamint kerti és spanyol kakukkfű levelet és virágot tartalmaz.  Mikor ajánlott a Naturland Fitolac filteres teakeverék alkalmazása?

  A teakeverék alkalmazása javasolt az anyatej-kiválasztás serkentésére, az anyatejes táplálás elősegítésére.  Mikor nem szabad alkalmazni a Naturland Fitolac filteres teakeveréket?

  A készítmény bármely alkotórésze iránti túlérzékenység, főleg ánizzsal (fenchon), fészkesvirágzatúakkal szembeni allergiás hajlam esetén a készítményt ne alkalmazza!  Lehet-e a teakeveréket más gyógyszerekkel együtt alkalmazni?

  A teakeverék más szerekkel (gyógyszer) történő egyidejű alkalmazhatóságára jelenleg nem állnak rendelkezésre adatok.  Hogyan kell a készítményt alkalmazni?

  Naponta 3-4x1 filtert tegyünk 3-4 dl forrásig felmelegített vízbe, majd lefedve 10-15 percig állni hagyjuk. Lehetőleg ízesítés nélkül fogyasszuk.  Mire ügyeljen a készítmény alkalmazása során?

  A teakeverék a gyermekek elől elzárva tartandó!  Mennyi ideig alkalmazható a készítmény?

  Kúraszerű alkalmazása mindaddig folytatható, míg az anyatej-kiválasztás serkentésére szükség van.  Milyen mellékhatásai lehetnek a teakeveréknek?

  Ritkán előfordulhat egyéni allergiás reakció (a bőrön, légutakban és az emésztőrendszerben), ezért ha Ön bármilyen mellékhatást tapasztal, ami nem múlik el, hagyja abba a teakeverék alkalmazását és forduljon orvosához.  Hogyan kell tárolni a teakeveréket?

  Legfeljebb 25°C-on, nedvességtől védve.  Mennyi ideig tárolható a teakeverék?

  Csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.

 • Vonalkód 
  5998794304259
  Vonalkód
  5998794304259
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25006083