Új jelszó kérése


NATURHELIX FÜLGYERTYA LEVENDULA 10 db

NATURHELIX FÜLGYERTYA LEVENDULA 10 db
2 910 Ft
Levendula fülgyertya - fejfájás, stresszes panaszok
 • A levendula illóolajjal átitatott Naturhelix fülgyertya használatát fülpanaszok, fejfájás, görcsös panaszok, megfázás esetén ajánljuk. A Naturhelix fülgyertyák kizárólag kézzel készülnek, természetes illóolajok és színezőanyagok (klorofil, karotin) felhasználásával. A Naturhelix fülgyertyák kényelmes és biztonságos használatát a gézfilter és a védőkorong garantálja.
  A fülgyertya a népi gyógyászatban évezredek óta használatos eszköz. A külső hallójáratba helyezett fülgyertya égése során enyhe hőhatás és vákuum keletkezik. A jótékony meleg javítja a keringést, az enyhe vákuum a betegség, fertőzések miatt rosszul átjárható fül-és arcüregekkel kapcsolatos panaszokon enyhíthet, valamint a fülgyertya használat a fülzsír fellazításában is segít. Mindemellett a fülgyertya stimulálja a külső hallójáratban elhelyezkedő, más módon alig elérhető akupunktúrás pontokat. A fülgyertyázás nyugtató, ellazító élménye hozzájárulhat a stresszes panaszok enyhítéséhez, a kikapcsolódáshoz, relaxációhoz.
  A fülgyertya ajánlható általánosságban bárkinek aki
  - sokat dolgozik a szabadban
  - poros környezetben tartózkodik
  - sokat repül, vízi sportokat űz
  - krónikus fülbetegségekben (fülzúgás, fokozott fülzsírtermelődés) szenved
  - melléküreg-gyulladásban szenved
  - allergiás
  - náthás, megfázott
  Használata nem helyettesíti a szakorvosi kezelést.
  Alkalmazás módja:
  Használata egyedül, önmagunkon nem ajánlott! Szokásos kezelési folyamat: az első héten minden nap, a második héten pedig minden második napon egy – egy gyertya elégetése a kezelendő felületen. Makacs probléma esetén hosszabb, több hétig tartó kúra is lehetséges. A kéthetes kúrák között minimum egy hét szünetet kell tartani. Ha a panaszok ezek után sem csökkennek, forduljon szakorvoshoz.
  A fülgyertya használata nem ajánlott:
  • 3 éves kor alatt,
  • sérült vagy mű dobhártya esetén (ilyenkor a gyertyát a fülcimpa mögött vagy a fül előtt helyezzük el.)
  Fülgyertyáink a következő természetes alapanyagokból készülnek: méhviasz, ásványi eredetű (élelmiszeripari minőségű) viasz, növényi (sárgarépa) eredetű karotin, pamutvászon (gyapot). Az illatosított fajtáknál természetes illóolajjal impregnáljuk a gyertyák belső felületét.
  A gyertya alján több rétegű, steril gézből készült lapocska akadályozza meg az égéstermék esetleges kihullását a bőrre. A gézlapocskát a termék saját anyagából készített gyűrű szorítja a gyertyaaljára.
  A csomagban részletes használati útmutatót talál!
 • Vonalkód 
  5999882290010
  Vonalkód
  5999882290010
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25008239