Új jelszó kérése


NATURHELIX FÜLGYERTYA GERÁNIUM 2 db

NATURHELIX FÜLGYERTYA GERÁNIUM 2 db
704 Ft
Geranium fülgyertya - feszültség, rossz közérzet
 • A fülgyertyázás egy egyszerű, akár otthon is alkalmazható természetes gyógymód. A külső hallójáratba helyezett fülgyertya égése során enyhe hőhatás és kürtő hatás (nagyon enyhe vákuum) keletkezik. Égés közben a gyertyában lévő levegőoszlop mozog, ez a vibrálás a fül energiapontjainak stimulálásához, a dobhártya "masszírozásához" elegendő. Ezek a fizikai hatások javítják a keringést, enyhítik a fül és arcüregekkel kapcsolatos panaszokat. A fülgyertyázás nyugtató, ellazító élménye hozzájárulhat a stresszes panaszok enyhítéséhez, a ki­kap­cso­ló­dás­hoz, relaxációhoz.


  A fülgyertya ajánlható általánosságban bárkinek aki
  - sokat dolgozik a szabadban
  - poros környezetben tartózkodik
  - sokat repül, vízi sportokat űz
  - krónikus fülbetegségeknél (fülzúgás, fokozott fülzsírtermelődés)
  - melléküreg-gyulladásban szenved
  - allergiás, náthás, megfázott


  Naturhelix gyermek fülgyertya
  Gyermekek számára készített fülgyertyáinkat kifejezetten a gyerekek kezeléséhez alakítottuk ki. A Naturhelix gyermek fülgyertya három féle illatosítással (kamilla, propolisz, eukaliptusz) kapható, rövidebb ideig ég, átmérője pedig igazodik a gyerekek fülméretéhez. Mindemellett gyermekeknél csak akkor javasoljuk a fülgyertya használatát, ha képesek a kezelés ideje alatt nyugodtan feküdni és megértik, hogy a kezelés ideje alatt a fülgyertyát nem szabad megfogni. Három évesnél fiatalabb gyermekeknél nem javasoljuk a fülgyertyázást.


  Naturhelix BIO fülgyertya
  A Naturhelix BIO fülgyertya a száz szá­za­lé­kig természetes meg­oldásokat ke­re­ső ve­vő­ink számára lett kifejlesztve. A BIO fülgyertya ellenőrzött biológiai gazdálkodásból szár­ma­zó alap­anyagokból, speciális körül­mények között,kizárólag kézzel készül, színezékek és adalékanyagok hozzáadása nélkül.
 • Vonalkód 
  5999556471462
  Vonalkód
  5999556471462
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25007556