Új jelszó kérése


NAPI 1 GALAGONYA EXTRAKTUM KAPSZULA 30 db

NAPI 1 GALAGONYA EXTRAKTUM KAPSZULA 30 db
1 784 Ft
A galagonya kivonata hozzájárul a szív- és keringési rendszer normál működéséhez. Hatóanyagai elősegítik a koszorúér és a szívizom átáramlását, a szív megfelelő vérellátását, gazdaságosabbá teszik a szív oxigen és energiafelhasználását.
 • A szív egészségéért


  étrend-kiegészítő

  30 db

  A galagonya kivonata hozzájárul a szív- és keringési rendszer normál működéséhez. Hatóanyagai (a flavonoidok csoportjába tartozó hiperozid, rutin, vitexin, rhamnovitexin) elősegítik a koszorúér és a szívizom átáramlását, a szív megfelelő vérellátását, gazdaságosabbá teszik a szív oxigen és energiafelhasználását. Ideges, feszült állapotokban elősegíti a szív nyugodt, kiegyensúlyozott működését.

  Összetevők/kapszula:

  Keményzselatin (zselatin, színezék: Titán-dioxid), galagonya (Crataegus monogyna) virágzó ágvég száraz kivonat (4-7:1), tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, csomósodásgátló: talkum, magnézium-sztearát, kolloid-szilícium-dioxid.  Hatóanyag/ napi adag (1 kapszula):

  100 mg Egybibés galagonya (Crataegus monogyna) virágzó ágvég kivonat

  ebből Flavonoid (Vitexin-2-Rhamnosid és Hyperosid) 3 mg  Javasolt fogyasztás: napi 1 kapszula lehetőség szerint ebéd közben rágás nélkül lenyelni. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl !  Nettó tömeg: 9,3 g  Figyelmeztetés: Terhes és szoptató anyák fogyasztás előtt kérjék ki kezelőorvosuk véleményét. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!  Tárolás: Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz, sötét helyen, szobahőmérsékleten tárolandó (15-25 ºC) tárolandó.
 • Vonalkód 
  5999542641602
  Vonalkód
  5999542641602
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25007156