Új jelszó kérése


NAPI 1 CITROMFŰ EXTRAKTUM KAPSZULA 30 db

NAPI 1 CITROMFŰ EXTRAKTUM KAPSZULA 30 db
1 307 Ft
A citromfű elsősorban jellegzetes illóolaja miatt vált ismerté és közkedvelté már a középkori kolostorkertekben is. Innen ered évszázadok óta ismert biztonságos és eredményes felhasználása feszült, ideges élethelyzetekben
 • A nyugodt, kiegyensúlyozott idegrendszerért


  étrend-kiegészítő  30 db kapszula  A citromfű elsősorban jellegzetes illóolaja miatt vált ismerté és közkedvelté már a középkori kolostorkertekben is. Innen ered évszázadok óta ismert biztonságos és eredményes felhasználása feszült, ideges élethelyzetekben. A citromfű kivonata hozzájárul a jó közérzethez, a lelki egyensúlyhoz, az optimális relaxációhoz és a nyugodt, pihentető alváshoz. A normál idegállapotnak pozitív hatása van az akaratunktól független élettani funkciókra is, így például az emésztésre, vagy a bélmozgásra.

  Összetevők/kapszula:

  tömegnövelők: mikrokristályos cellulóz, keményzselatin (zselatin, színezék: Titánium-dioxid), 80,0 mg Citromfű levél (Melissae folium) kivonat, csomósodás gátló anyagok: magnézium-sztearát, talkum, kolloid-szilícium-dioxid.  Nettó tömeg: 12,0 g  Hatóanyag/napi adag (1 kapszula):

  80,0mg Citromfű kivonat (4-6:1)

  Ebből: 10,0 mg tannin vegyületek  Javasolt fogyasztás:

  Feszült időszakban, napközben 1 kapszulát rágás nélkül nyeljen le.

  A nyugodt, pihentető alváshoz lefekvés előtt 1 kapszula bevétele javasolt.

  Függőséget, reflex tompulást nem okoz, bódító hatása nincs.  Figyelmeztetés:

  Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.  Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 ºC). Gyermekektől elzárva tartandó!  Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett ideig (év, hónap, napig).
 • Vonalkód 
  5999542641961
  Vonalkód
  5999542641961
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25007171