Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Naja Forest Shiitake-Bodorrózsa Étrend-kiegészítő 100 ml

14 990 Ft
25129008
+

Shiitake és Bodorrózsa teljes spektrumú folyékony kivonat

Széles spektrumú antmikrobiális készítmény: baktériumok, vírusok és gombák ellen

A Shiitake gomba lentinan tartalma révén óriási segítség a vírus-fertőzések elleni védekezésben.

A Bodorrózsa hatóanyagai: a szervezetben jelen lévő, krónikus gyulladásokat és autoimmun betegségeket előidéző  patogén biofilmek esetén jelentenek hatékony segítséget. A bodorrózsa hatóanyagai megakadályozzák a vírus sejthez való kapcsolódását és bejutását. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4735868/

Kiválóan alkalmazható krónikus lyme borreliózis esetén, sok esetben a krónikus lyme borreliózis kapcsán alakulnak ki a bio filmek, súlyos gyulladások, melyek autoimmun betegséghez vezetnek, és ezek a megszűntetésében jelent segítséget.

A szervezetben jelenlévő káros élesztő és penész gombák ellen

A két hatóanyag szinergikus hatása révén a készítmény ajánlott vírusos, bakteriális és gombás fertőzések, és paraziták esetén együttesen.

A postcovid szindróma kapcsán kialakuló másodlagos bakteriális fertőzések esetén is teljeskörű segítséget jelent, ugyanis nem csak a patogén mikróbákra hat, de lentinán tartalma révén egyúttal erősíti az immunrendszert is.

A bodorrózsában lévő hatóanyagok kifejezetten a vírus burkát célozzák meg.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is