Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Naja Forest CEMSM Liposzómás C-vitamin, L-argininnel, MSM-mel és E-vitaminnal 150ml

5 080 Ft
25128097
+

Erőssítsük fel immunrendszerünket folyékony Naja Forest Liposzómás C – Vitaminnal!

Sportolóknak, aktív életet élőknek kifejlesztett formula.

A Naja Forest CEMSM  95 %-ban beépül szervezetünkbe .

Ajánlott adagolás

Naponta 5 ml (1 teáskanál)

Narancs ízű. 30 napra elegendő adag.

Egyetlen üveg Naja Forest CEMSM 50.000 mg liposzómás C-vitamint tartalmaz!

De miért CEMSM, mert a C-vitaminon kívül tartalmaz még:

•             Lenmag olajat,

•             MSM-et,

•             L-arginint

•             E-vitamint tartalmaz liposzómás formában.

A liposzómás formula biztosítja a hatóanyagok szinte tökéletes felszívódását és hasznosulását. A liposzómás összetevők a vékonybélből közvetlenül - és sértetlenül - a vérkeringésbe kerülnek, és a teljes hatóanyagtartalmukat eljuttatják a sejtekhez. A sejthártya és a liposzómális burok egyesül egymással, így a vitaminok egyből a sejtekbe jutnak. 

A liposzomális C-vitamin 95%-ban hasznosul, hiszen a vékonybélből tökéletesen felszívódik, innen a vérkeringésbe kerül, és oldott hatóanyagtartalma közvetlenül a sejtekhez jut. Sejthártyánk felépítése a liposzómális C-vitamin foszfolipid burkához hasonló, ezért ez a foszfolipid burok könnyedén juttatja a sejtjeinkbe a benne lévő oldott C-vitamint. Ilyen fokú hasznosulást a liposzómális C-vitaminok megjelenése előtt csak az infúzióban, vagy a vénás injekcióban adott C-vitamin esetében tudtak elérni.

Mit jelent a liposzómás C-vitamin?

A liposzomális C-vitamin azt jelenti, hogy a C-vitamin hatóanyagot természetazonos foszfolipid burokba csomagolják, melyek membránja igen hasonló a sejtjeinkhez. Így tehát a sejtek könnyebben befogadják, és a liposzómák tartalma könnyebben bejut sejtjeink belsejébe. Ezt elképzelhetjük úgy is, mintha apró (membrán forma, foszfolipid anyagú) golyócskákat töltenénk meg vitaminnal, így azok emésztés nélkül közvetlenül jutnak el sejtjeinkhez a vérkeringésen keresztül. A hagyományos C-vitaminok (tabletták, porok..stb.) kb. 80%-a, sajnos távozik a vizelettel. Ez azt jelenti, hogy még ha emelt dózisú C-vitamint is szedünk, 1000 mg hagyományos C-vitaminból, maximum 200 mg szívódik fel. Ezzel szemben a liposzómás C-vitamin 95%-a szívódik fel, tehát kb. 950 mg.

"Az egyik legígéretesebb lehetőség liposzómák gyógyszerhordozóként való felhasználása. A liposzómák parányi lipidhólyagocskák, amelyekbe hatóanyagok csomagolhatók, ugyanakkor a lipidfal fizikai-kémiai természete miatt képesek áthatolni hidrofób felületen, mint amilyen a sejtmembrán is. A liposzómák kutatásában a Semmelweis Egyetem immár jelentős hagyományokkal rendelkezik. A liposzómák jelenlegi formájukban a hatóanyagot az érpályából közvetlenül és célzottan a kívánt szövet sejtek közötti állományába juttatják el. A célzás eredményeként a hatóanyag a sejtbe, illetve a célsejten belül kiválasztott sejtorganellumba (mag, mitokondrium) kerül......". (a Magyar Tudomány 2010 Júniusi számából, Kellermayer Miklós egyetemi tanár, az MTA doktora, Semmelweis Egyetem Biofizikai és Sugárbiológiai Intézet).

 C - VITAMIN jótékony hatásai

-              A C-vitamin aktiválja az ellentestek szaporodását, megerősíti a fagocitákat, erősíti az immunrendszer ellenálló képességét, ezáltal ellenállóvá teszi szervezetünket a fertőzésekkel szemben.

-              A szervezet energiatermelő folyamataiban, melyek a sejtekben lévő mitokondriumokban zajlanak, szabadgyökök keletkeznek. A szabadgyökök agresszív, sejtromboló molekulák, számuk betegségben, stresszben, dohányzás hatására megnő. A C-vitamin hatékony antioxidánsként védi szervezetünket a szabadgyökök sejtkárosító hatásai ellen.

-              A C-vitamin nélkülözhetetlen a kollagén képződéséhez, így felelős az egészséges bőrért és egészséges kötőszövetért.

-              C-vitamin szükséges a mellékvese hormonok szintéziséhez.

-              Elősegíti a vas, a cink, a kalcium, a magnézium, és egyéb ásványi anyagok megfelelő felszívódását

-              Csökkenti a káros ásványi anyagok - nikkel, ólom, kadmium, vanádium stb.- felszívódását

-              A koleszterin és a vércukorszintet jótékonyan befolyásolja.

-              Mérsékli a dohányzás okozta káros hatásokat.

-              Gátolja a bőr öregedését és a sejtek rákos elfajulását.

-              Megújítja a szervezet E-vitamin tartalékait.

-              A C-vitamin megszüntetheti a fogínyvérzést.

-              Segíti a sebek és égési sérülések gyógyulását, valamint az izomregenerációt.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is