Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu
Akció 20%

Naja Forest nagy ajándék csomag 4 db termék (hialuronos arckrém, maszk, testápoló és kézkrém)

Listaár: 28 500 Ft
22 800 Ft
Megtakarítás: 5 700 Ft (20%)
25128102
+

A Naja Forest természetes eredetű összetevőket használ és a gombák aktív hatóanyagait eddig példátlan mértékben hasznosítja, mint például a Reishi (Ganoderma lucidum, Pecsétviasz gomba), Mandula gomba (Agaricus Blazei Murrill) A bio alapanyagok és hatóanyagok tisztelete és felhasználása a kezdetektől fogva a Naja Forest szívügye volt.

Fontos szempont nyirokrendszerünk tehermentesítésénél, hogy az amúgy is túlterhelt rendszert ne terheljük tovább mérgekkel. Utóbbiak közé sorolhatók a testápoló szerek, kozmetikumok is. Újabban egyre több kritika éri az alumíniumsókat tartalmazó dezodorokat, amelyek gátolják a verejtékképződést, ezért hatásukra sokkal több salakanyag marad a szervezetben, amelyet a nyirokrendszernek kell elszállítania.

A bio kozmetikai készítmények gyengédek a bőrhöz. 

Gondoljon csak bele, hogyan lehetne szépülni egy olyan termékkel, amely a bőrét kiszárítja, és megfakítja? Csakis ideiglenes előnyökkel is rendelkeznek a kémiai alapú kozmetikumok. Szeretné, hogy a bőre elöregedjen? Szeretné növelni a krónikus betegségben szenvedő betegek kockázatát? 

Nyilvánvaló számomra, hogy az igazi szépség a belső kisugárzásból fakad, és a kozmetikumok egyszerűen csak kiegészítőként szolgálnak. 

A hagyományos szépségápolási termékek kőolajalapú összetevőket használnak, és rendszerint számos más vegyszert is alkalmaznak a gyártási folyamat során. Ezek a vegyületek tipikusan durva anyagok, például kőolaj, alumínium és ólom.

Valójában nagyon sok testápoló és arckrém tartalmaz alumíniumot. 

Az egészség tudatos vásárlók már paraben mentes kozmetikumokat vásárolnak.

A leghatékonyabb készítmények nem mindig a legdrágábbak.

A Naja Forest egyik fő célkitűzése, hogy vevőinek csúcsminőségű BIO bőrápolási termékeket nyújtson elérhető áron.

A Naja Forest nagy hangsúlyt fektet a termékek élvezetes használatára, az elbűvölő textúrákra, a kellemes illatokra. Annak érdekében, hogy a termékek aktív hatóanyagai maximálisan ki tudják fejteni hatásukat, a termékeket rendszeresen kell használni.

A csomag tartalma:

Naja Forest Bioaktív arckrém Reishivel, növényi hialuronsavval és kollagénnel 50ml

Naja Forest Ásványi agyag maszk 
Reishi gomba
kivonattal, növényi hialuronsavval és kollagénnel 30ml

Naja Forest bioaktív testápoló Blazeivel 100ml

 

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Ajánlott termékek