Az organikus barna nádcukrot hagyományosan művelt, frissen aratott cukornádból nyerik. Az ökológiai gazdálkodás garantálja a kiváló ízt és minőséget, az optimális nyomelemtartalmat. A barna nádcukor ízletes aromát ad a süteményeknek, desszerteknek, különlegessé teszi a reggeli kávét, a gyógy -és élvezeti teákat.
Az organikus(bio) termékeket ellenőrzött körülmények között termesztik és állítják elő. A rovarölő- és gyomirtó szereket mellőző termesztéssel egészségesebb, magasabb vitamin- és ásványianyag-tartalmú zöldségek és gyümölcsök szüretelhetők. A biotermékek minőségi garanciát jelentenek.
Bio termékünk a termesztés és feldolgozás során megőrizte a nádcukor eredeti zamatát és értékes nyomelem tartalmát. Az eljárás a nádcukornak egy különös aromát és egy jellegzetes színt biztosít.