16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

My Hsin Ni Luxury Series Total Care maszkok - Arany 30 ml

1 346 Ft
25126410
Nincs készleten
Luxurs Series Gold Total Care maszk:

Az arany rendkívül sokoldalú csodaszer, melyet évezredek óta használnak kozmetikumként. Maga Kleopátra is az örök fiatalság egyik biztosítékát látta benne. A bőr egyik leghatásosabb ápolószere, mely serkenti a bőrsejtek megújulását, kedvezően befolyásolja a bőr méregtelenítési funkcióját. Fokozza a bőr kollagén termelését, ezáltal felvéve a harcot a ráncokkal. Hidratáló hatásban is élen jár, saját tömege 300-szorosának megfelelő mennyiségű vizet képes a bőrben megkötni. Emellett fényvédő és baktériumölő hatással is rendelkezik.

Használati utasítás: Az arc megtisztítása után bontsa ki a tasakot. Vegye ki az esszenciával átitatott szövetmaszkot majd távolítsa el a gyöngy papírt és helyezze a maszkot az arcára homloktól lefelé haladva. Nyomkodja meg enyhén az arcon és kb. 15-20 percig hagyja rajta, majd távolítsa el. Gyengéd arcmasszírozás után hagyja a kivonatot felszívódni.

Összetevők: gold foil,sodium hyaluronate, arbutin, collagen, saccharide isomerate, fagus sylvatica extract, aloe extract, dipotassium glycyrrhetinate, sorbeth-30, methylisothiazolinone, xanthan gum, methylparaben, 1.3-butylene glycol, hydroxyethyl urea, water, perfume.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is