16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

My Hsin Ni arcmaszkok - Q10 kollagén feszesítő 30 ml

940 Ft
25126406
Nincs készleten
Q10 kollagén feszesítő maszk:

Használata ajánlott zsíros,- vízhiányos valamint érzékeny bőrtípusra

A Q10 koenzim nélkülözhetetlen a bőr biokémiai folyamatainak ellátásához. A fehérjékhez kapcsolódva aktív enzimeket hoz létre, melyek elősegítik a bőr energiaszint növekedését és támogatják a sejtregenerálódást. 30 éves korig a szervezet saját maga állítja elő, utána azonban érdemes gondoskodni a megfelelő mennyiség beviteléről. A My Hsin-Ni Q10 kollagén feszesítő maszk segít megerősíteni a bőrszerkezetet, megőrizni a bőr rugalmasságát. Energetizáló hatású maszk, mely segít megelőzni a ráncok kialakulását, csökkenteni a már meglévők mélységét. Használata javasolt zsíros, vízhiányos valamint érzékeny bőrre.

Használati utasítás: Az arc megtisztítása után vegye le a gyöngy papírt és helyezze a szövetmaszkot az arcára. Nyomkodja meg enyhén az arcon és kb. 20-25 percig hagyja rajta, majd távolítsa el. Gyengéd arcmasszírozás után hagyja az esszenciát felszívódni.

Összetevők :Q10, collagen, sodium hyaluronate, aloe extract, hydrolyzed soy protein, fagus sylvatica extract, palmitoyl pentapeptide-3, ginseng extract, rose extract, 1,3 butylene glycol, xanthan gum, propyl glycol, potassium azeloyl diglycinate, hydroxyethyl urea, phenoxyethanol, water.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is