Új jelszó kérése


MEDIFLEUR LÁBKRÉM CUKORBETEGEK SZÁMÁRA 50ml

MEDIFLEUR LÁBKRÉM CUKORBETEGEK SZÁMÁRA 50ml
1 668 Ft1668
A lábkrém sejtregeneráló, gyulladáscsökkentő aktív anyagokat tartalmaz vitaminokkal és gombaölő anyaggal, így segítve a cukorbetegek lábának szakszerű ápolását
 • A Sunfleur Kozmetikai Kft. által a cukorbetegek részére gyártott lábkrém megújult, a gyógyító hatást erősítő változata gyulladást csökkentő, hámképző anyagokat tartalmazó gyógynövény együttese, a sejt regeneráló allantoin és az irodalom szerint ugyanabban gazdag fekete nadálytő kivonat, kifejezetten sebgyógyító hatású Medilan (lanolin), „A”, „E”, és „F” vitamin, valamint gombásodás elleni hatóanyagot tartalmaz, hogy speciális összetételével elősegítse a száraz, repedezett bőrű lábak ápolását. Súlyosabb esetben a láb idegei elhalnak, a láb érzéketlenné válik, nehezen gyógyuló, gyakran fekélyes sebek alakulhatnak ki, amely sokszor a láb amputációjához vezethet. A cukorbetegségre jellemző ún. neuropáthiás tünetek kísérőjeként jelentkező talpi bőrkeményedések szakszerű kezelésére kiválóan alkalmas.
  Használat: Az elhalt hámréteg horzsakővel, vagy reszelővel történő óvatos eltávolítása után – a megmosott, szárazra törölt lábat kenje be, majd enyhén masszírozza a tápláló krémet a bőrbe.
 • Vonalkód 
  5997385703143
  Vonalkód
  5997385703143
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25013065