16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

MEDHIRUD KRÉM 60 g

2 638 Ft
25004164
Nincs készleten

A MEDHIRUD krém segíthet rövid idő alatt eltüntetni a baleset, rándulás, ütődés okozta duzzanatokat, vérömlenyeket. A krém alkalmazható érzékeny bőrű egyének esetén gyakran jelentkező hajszáleres bevérzések, kékes-lilás visszeres csomók felszívódásának elősegítésére, a visszeres bántalmak és az ún. seprű-eres visszeresség kezelésére, a visszérbetegséget gyakran kísérő görcsös fájdalmak oldására.

Ez a krém segíthet rövid idő alatt eltüntetni a zavaró kékes-lilás véraláfutásokat, hajszáleres, illetve seprű-eres rajzolatokat, akár az arcon is.

Duzzanatok, ödémák megszüntetésére is hasznos.

Ez egy nagyon jól felszívódó krém, ami napközben is kényelmesen használható.

A MEDHIRUD krém olyan természetes eredetű hatóanyagot tartalmaz, ami egyetlen más gyártó, - hazánkban kapható, - visszérkrémében sincs. Tehát nincs más ugyanilyen összetételű gyógyhatású készítmény hazánkban.

Ez a krém, - ami a természet fantasztikus hatóanyagaival segíti Önt is, - a magyar patikákban és bioboltokban recept nélkül kapható. A MEDHIRUD krém már több, mint 15 éve bizonyít a hazai piacon.

Ez a készítmény az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) által bevizsgált és minősített termék. Hatását szakirodalmi adatok igazolják.

Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót.
E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban, elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása.

A MEDHIRUD krém, véraláfutások, rándulásos duzzanatok felszívódásának elősegítésére valamint visszeres bántalmak kezelésére alkalmas, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Hatását felhasználási tapasztalat és irodalmi adatok igazolják.

Mi a hatóanyaga?
1 g gél alapú krém 2 ATE (antitrombin egység) Hirudo medicinalis extractumot (standardizált orvosi pióca kivonatot), valamint 0,05 g Arnicae tincturát (árnika kivonatot) tartalmaz.

Mit tartalmaz még a krém?
Tartalmaz még: glicerin, emulsificans anionicum ( cetil-sztearil-alkohol, nátrium-lauril-szulfát, vzelin, folyékony paraffin), carbopol 940, nátrium-hidroxid, szójalecitin és víz. Konzerváns: metil-paraben

Mikor ajánlott a MEDHIRUD alkalmazása?
Háztartási baleset, rándulás vagy ütődés esetén keletkezett duzzanatok vagy vérömlenyek kezelésére, érzékeny bőrű egyének esetén gyakran jelentkező hajszáleres bevérzések felszívódásának elősegítésére, visszeres bántalmak és az un. nevezett seprűeres visszeresség kezelésére, a visszérbetegséget gyakran kísérő görcsös fájdalmak oldására, a kékes-lilás visszeres csomók felszívódásának elősegítésére.

Mikor nem szabad a MEDHIRUD-ot alkalmazni?
Ne alkalmazza a készítményt, ha allergiás valamelyik összetevőjére, sérült bőrfelületen (pl. égés, nyílt seb, hámsérülés stb.). Árnikavirágra érzékeny egyéneknél első alkalmazása fokozott körültekintést igényel.

Mit kell tudnia az alkalmazás megkezdése előtt?
Tudnia kell, hogy orvosolandó problémái milyen eredetűek. Amennyiben bizonytalan a tünetek okában, úgy forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is?
Igen, azonban ügyeljen arra, hogy a gyermek szemébe közvetlenül ne kerüljön.

Mit kell megfontolni terhesség és szoptatás ideje alatt?
Külön előírások nem vonatkoznak a terhesség és szoptatás alatti kezelésre, az általános alkalmazásra vonatkozó előírások érvényesek. Adott esetben beszélje meg kezelőorvosával.

Hogyan és mikor kell a MEDHIRUD-ot alkalmazni?
A krémet szükség szerint naponta 2-5 alkalommal a kezelendő testrészre (gyulladt visszér, ütődés vagy rándulás következtében keletkezett duzzanat, vérömleny stb.) kenjük kb. 1 mm vastagságban, és óvatosan a bőrbe simítjuk. Súlyosabb esetekben a krémet pakolásként alkalmazzuk. Ebben az esetben a MEDHIRUD krémet vastagabban - kb. 2mm- kenjük a kezelendő területre, fedjük le vékony, tiszta vászonkendővel, majd műanyag fóliával és a fóliát mintegy dunsztkötésként fedjük le fáslival, gézzel vagy újabb vászonkendővel. A pakolást célszerűen minimum 30 percig hagyjuk a kezelendő testrészen. Visszérbetegség esetén a lábat a krémmel történő kezelés megkezdése után 20-30 percre polcoljuk fel (ha napközben nincs erre lehetőség az esti kezelésnél feltétlenül tegye meg).

A kezelést vérömlenyek és duzzanatok esetén azok felszívódásáig, visszérbetegségek esetén a panaszok megszűnéséig folytatjuk. Ha visszérbetegsége esetén a panaszok 4-6 hét leteltével nem csökkennek, forduljon orvosához.

Milyen nem kívánt hatásokat válthat ki a készítmény?
Ritka esetben - különösen árnika virágra érzékeny egyének esetében - előfordulhat túlérzékenységi reakció a bőrön, ebben az esetben a kezelést abba kell hagyni.

Mire kell még ügyelni a készítmény alkalmazása során?
Közvetlenül szembe és hámsérült területre nem szabad kerülni a krémnek. Alkalmazása után a kezet alaposan meg kell mosni

Mennyi ideig alkalmazható a készítmény?
A tünetek elmúltáig. Amennyiben tünetei 1-2 héten belül nem javulnak (pl.: visszérfájdalmai nem csökkennek, esetleg erősödnek), az esetben keresse fel kezelőorvosát.

Mi a hatóanyaga?
1 g gél alapú krém 2 ATE (antitrombin egység) Hirudo medicinalis extractumot (standardizált orvosi pióca kivonatot), valamint 0,05 g Arnicae tincturát (árnika kivonatot) tartalmaz.

Mit tartalmaz még a krém?
Tartalmaz még: glicerin, emulsificans anionicum ( cetil-sztearil-alkohol, nátrium-lauril-szulfát, vzelin, folyékony paraffin), carbopol 940, nátrium-hidroxid, szójalecitin és víz. Konzerváns: metil-paraben

Hogyan kell tárolni a készítményt?
Száraz helyen, szobahőmérsékleten (17-25 C°). Sugárzó hőtől (napfény) óvjuk!

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is